Genshin Impact Leaks dezvaluie mai multe informatii despre noul sef Ruin Serpent

Genshin Impact Leaks dezvaluie mai multe informatii despre noul sef Ruin Serpent

Daca sunteti deja prinsi in Livestream-ul v2.5 al Genshin Impact din prima saptamana a lunii februarie, atunci Calatorii ar trebui sa stie ca HoYoverse lanseaza o regiune mult asteptata, The Chasm, in urmatoarea actualizare v2.6. HoYoverse a anuntat anterior Ayato si noua regiune, precum si introducerea zvonita a reactiilor elementare Dendro.

Recent, Beta leakers au aruncat mai multa lumina asupra a ceea ce trebuie sa ne asteptam in v2.6, in ceea ce priveste ceea ce ar putea fi noul Weekly Boss in noua actualizare patch. Ruin Serpent este conectat la alte tipuri de inamici de tip Ruin Machines si este al doilea sef de tip Ruin dupa Perpetual Mechanical Array din regiunea Inazuma. Din punct de vedere vizual, acest nou sef este o masina asemanatoare unui sarpe care pare a fi un fel de masina de sapat din Khaen’riah.

Fanii au speculat cu privire la comportamentul acestui nou sef, afirmand, datorita informatiilor oficiale deja lansate, ca acest sef ar putea disparea in mod constant sub pamant (intr-o maniera similara cu dusmanii Geovishaps) si ar putea strapunge pamantul pentru a provoca daune AOE masive. ca fata si coada asemanatoare cu un burghiu a sarpelui Ruin Serpent vor biciui si vor provoca daune suplimentare, subliniind necesitatea unui personaj puternic de Shield Support.

Cititi si: „Ati vazut ca nu este nevoie de o persoana care sa aiba o forta de lupta mai mare decat cea a lui Shirley: Genshin Impact v2.6 Beta Leak: The Chasm, Elementul Dendro, personaje noi, posibile reluari si multe altele

in plus, exista speculatii ca acest sef ar putea schimba, potential, mediul din campul de lupta al domeniului sau, adaugand noi provocari pentru jucator.

Mai multe scurgeri de informatii au dezvaluit scara monstrului in comparatie cu jucatorul. Daca aceasta captura de ecran este reala, atunci seful Ruin Serpent va disparea probabil sub pamant si va sari in mod constant pentru a provoca daune masive si pentru a tine jucatorul in picioare. De asemenea, jucatorii au facut comparatii ale sefului Ruin Serpent cu masinile din Horizon Forbidden West.

Dimensiunea Ruin Serpent https://t.co/hWXUw4mLsV

O traducere neoficiala a descrierii lui Ruin Serpent a fost, de asemenea, dezvaluita:

„Un dispozitiv de ruina antic si aberant. Legendele spun ca este o masinarie grea folosita in scopuri ingineresti, lasata in urma de natiunea distrusa. Structura in forma de angrenaj a „capului” este capabila sa excaveze cu usurinta cele mai dure straturi de roca. Daca acesta ar fi fost intr-adevar cazul, imprumutandu-i puterile, marea armata ar fi putut traversa cu usurinta continentul prin diverse cai subterane ascunse.”

Ceea ce deschide o alta discutie despre daca aceste pasaje excavate vor fi puse la dispozitia jucatorilor si ce cunostinte vor dezvalui despre distrugerea lui Khaen’riah sau despre posibila sa locatie.

Citeste si: Batman si Cyborg ar fi fost exclusi din Cameo-ul Ligii Dreptatii din finalul Peacemaker

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *