GeForce NOW adauga conectarea sociala Discord

GeForce NOW adauga conectarea sociala Discord, vorbeste despre avantajele latentei RTX 3080

GeForce NOW continua sa ofere noi experiente pentru utilizatorii sai, cu ocazia celei de-a doua aniversari. Acum, serviciul a adaugat Discord Login pentru logari sociale si a discutat despre noile beneficii pentru utilizatorii RTX 3080. Toate acestea vin ca parte a versiunii 2.0.38 a aplicatiei GeForce NOW pe PC si Mac. Bineinteles, vor fi adaugate si noi titluri la serviciu.

Sarbatorirea aniversarii GeForce NOW continua cu o noua versiune a aplicatiei, care ofera suport pentru Discord Rich Presence pentru a afisa ceea ce jucati in prezent in statutul online Discord. Cea mai noua versiune a aplicatiei va include, de asemenea, suport pentru logari Discord pentru a accesa si chiar a crea noi conturi GeForce NOW.

GeForce NOW adauga 5 lansari noi, inclusiv Sifu si Not Tonight 2

Bineinteles, este GFN Thursday, asa ca asta inseamna si ca opt titluri noi vor fi adaugate la biblioteca GeForce NOW in aceasta saptamana. Jocurile care se vor alatura serviciului sunt:

  • SpellMaster: The Saga (lansare noua pe Steam)
  • Ashes of the Singularity (Cenusa Singularitatii): Escalation (Steam)
  • Citadel: Forged With Fire (Steam)
  • Galactic Civilizations III (Steam)
  • Haven (Steam)
  • People Playground (Steam)
  • Train Valley 2 (Steam)
  • Valley (Steam)

NVIDIA a discutat, de asemenea, despre imbunatatirile de latenta permise de nivelul de membru RTX 3080. Urmariti mai jos rezultatele testelor de latenta efectuate de GameTechPlanet.

in cele din urma, avem o noua recompensa pentru jucatorii GeForce NOW pentru a continua festivitatile celei de-a doua aniversari. Jucatorii care sunt inscrisi la newsletter-ul GFN vor avea acum recompense pentru jocul de lupta navala World of Warships. Recompensele vin sub forma a doua nave noi, cunoscute sub numele de Charleston si Dreadnought. Aceste nave pot fi rascumparate prin intermediul Epic Games Store pe baza timpului de joc in joc.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *