GameStop are cateva oferte excelente de jocuri chiar acum pentru Switch
|

GameStop are cateva oferte excelente de jocuri chiar acum pentru Switch, PS5 si Xbox seria X

GameStop face reduceri la o mare varietate de jocuri Switch, Xbox si PlayStation. Cele mai bune economii sunt la titlurile preowned, cu Breath of the Wild disponibil pentru 27 de dolari si Spider-Man: Miles Morales la doar 28 de dolari. Este probabil ca aceste oferte sa fie disponibile pana la reimprospatarea promotiilor GameStop duminica, dar unele dintre cele mai bune oferte s-ar putea epuiza inainte de acest moment. Am adunat mai jos ofertele de jocuri deosebite pentru Switch, PlayStation si Xbox.

Oferte de jocuri pentru Switch

in afara de Breath of the Wild, veti gasi, de asemenea, Super Smash Bros Ultimate, Xenoblade Chronicles si Skyward Sword listate cu reduceri de pret abrupte. O versiune de ocazie a lui Mario Kart 8 Deluxe costa in prezent 45 de dolari, iar cu giganticul Booster Course Pass pe drum, acum este un moment excelent pentru a va scufunda in popularul joc de curse de karting.

Oferte de jocuri Xbox

Desi tocmai a fost lansat la sfarsitul anului 2021, o versiune preowned a Call of Duty: Vanguard este deja disponibila pentru 40 de dolari. Guardians of the Galaxy este chiar mai ieftin, avand un pret de 28 de dolari, in scadere de la 39 de dolari. si in timp ce Battlefield 2042 a avut parte de problemele sale, DICE si EA par sa se angajeze sa il readuca pe drumul cel bun – asa ca ar putea merita sa il luati acum ca este listat la doar 28 de dolari.

Oferte de jocuri PlayStation

Spider-Man: Miles Morales, Ghost of Tsushima Director’s Cut si Sekiro: Shadows Die Twice sunt cateva dintre cele mai bune reduceri pentru PS4 si PS5. Veti gasi, de asemenea, Deathloop – care a castigat premiul nostru pentru Jocul anului 2021 – listat la pretul mic de 33 de dolari. Daca s-a intamplat sa ratati Persona 5 Royal atunci cand a fost lansat in 2019, puteti acum sa luati o copie preowned a popularului JRPG pentru 28 de dolari.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *