Fred Hechinger se alatura distributiei

Fred Hechinger se alatura distributiei, se pare ca joaca rolul Cameleonului

Fred Hechinger, starul din serialul HBO „The White Lotus”, a fost distribuit in viitorul film Kraven the Hunter, despre care se zvoneste ca il va interpreta pe fratele antieroului titular, Chameleon, relateaza Deadline.

Hechinger este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile sale din „The Woman in the Window” de la Netflix, „News of the World” de Tom Hanks si pentru un rol de vedeta recurent in „Fear Street”. in prezent, el joaca in serialul Pam & Tommy de la Hulu, in rolul infamului pornograf Seth Warshavsky, si in viitorul film Pale Blue Eye, cu Christian Bale.

Mai exact, Chameleon (pe numele real Dmitiri Smerdyakov) este fratele vitreg nelegitim al lui Kraven si este considerat un maestru al deghizarii, capabil sa se dea drept oricine. in istoria benzilor desenate Marvel, Chameleon a imitat personaje precum Capitanul America, Bruce Banner, Spider-Man si alti eroi importanti. Hechinger se alatura lui Aaron Taylor Johnson in rolul titularului Kraven, cu care Chameleon are o relatie chinuita datorita unui trecut de abuz familial.

Kraven the Hunter se lanseaza in cinematografe pe 13 ianuarie 2023, ca parte a universului Spider-Man de la Sony, alaturi de franciza Venom si de Morbius al lui Jared Leto. Filmul este regizat de J.C. Chandor (Triple Frontier, A Most Violent Year), iar scenariul este semnat de Art Marcum si Matt Holloway (Iron Man, Uncharted) si Richard Wenk (Lethal Weapon 5, The Equalizer).

Puteti citi explicatia noastra despre istoria si rivalitatea lui Kraven the Hunter cu Spider-Man aici, daca sunteti curiosi de ce rusul cu superputeri genetice este unul dintre putinii raufacatori care il trimit pe Spider-Man intr-un mormant timpuriu. De asemenea, puteti vedea cum Spider-Man: No Way Home a fost aproape un film cu Kraven, daca ideea de multivers nu ar fi mers.

(Fotografie realizata de Emma McIntyre/Getty Images)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *