Fosti dezvoltatori Cyberpunk 2077 si Witcher 3 formeaza studioul Rebel Wolves

Fosti dezvoltatori Cyberpunk 2077 si Witcher 3 formeaza studioul Rebel Wolves

Fosti dezvoltatori de Witcher 3 si Cyberpunk au format Rebel Wolves, un nou studio care lucreaza la un joc dark fantasy construit in Unreal 5 Engine. Pana in prezent, din echipa fac parte directorul de design Daniel Sadowski, directorul narativ si scenaristul principal Jakub Szamalek, directorul de animatie Tamara Zawada, directorul artistic BartЕ‚omiej GaweЕ‚, iar echipa se poate lauda cu credite la jocuri precum Cyberpunk 2077, seria Witcher, Growing Up si Shadow Warrior 2.

in ceea ce priveste primul titlu al studioului, proiectul fara nume este conceput pentru a fi prima intrare intr-o saga planificata. „Pentru a crea jocuri cu adevarat grozave, nu vom urmari tendinte sau cifre. Scopul nostru este clar definit: sa cream jocuri memorabile, sa spunem povesti emotionante si sa evocam emotii viscerale”, a declarat Szamalek intr-un comunicat de presa. „Este ambitios, adevarat – si ma bucur ca este. Arta are nevoie de ambitie. Nu vreau sa creez un alt joc. Vreau sa lucrez la titluri pe care oamenii sa si le aminteasca.”

O alta parte esentiala a identitatii Rebel Wolves este angajamentul de a pune nevoile angajatilor sai pe primul loc, studioul dorind sa creeze jocuri in termenii sai, dar nu cu pretul epuizarii personalului. Rebel Wolves va avea sediul in Varsovia, Polonia, iar primul sau joc va fi lansat pe PC si consola. Mai multe detalii vor fi dezvaluite in timp, dar deocamdata, va puteti face o idee despre ce lucreaza Rebel Wolves consultand aceasta bucata de concept art:

Teaser art pentru primul joc al Rebel Wolves.

Ramanand in Polonia, CD Projekt Red a dezvaluit o serie de actualizari masive pentru Cyberpunk 2077. Jocul la care au lucrat mai multi membri Rebel Wolves a primit o actualizare la noua generatie, o multime de DLC-uri gratuite si alte imbunatatiri ale calitatii vietii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *