Fortnite update 19.30 PATCH NOTES
|

Fortnite update 19.30 PATCH NOTES, downtime, Uncharted crossover, harti de comori, MAI MULT | Jocuri | Divertisment

Actualizarea Fortnite 19.30 este pe cale sa fie lansata pe PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, Android si PC. Noua actualizare Fortnite are o data de lansare pe 15 februarie si o ora de lansare 9am GMT pentru fanii care locuiesc in Marea Britanie. Inutil sa mai spunem ca, fiind o actualizare numerotata, noul patch va fi insotit de o perioada de intrerupere a functionarii serverului, care se asteapta sa dureze pana la ora 10.30 GMT. Noua actualizare interesanta va adauga obiectele Uncharted anuntate anterior, precum si revenirea hartilor cu comori. Cititi mai departe pentru mai multe informatii despre actualizarea 19.30.

Vestea a fost anuntata de Epic Games pe Twitter, alaturi de o scurta avanpremiera despre ce ne putem astepta.

„Salut tuturor, Actualizarea v19.30 este programata pentru lansare pe 15 februarie. Timpul de intrerupere va incepe la ora 04:00 AM ET, iar matchmaking-ul va fi dezactivat cu 30 de minute inainte.

„Odata cu actualizarea v19.30, eliminam ecranul initial in care selectati modurile de joc Save The World, Battle Royale sau Creative.

„Acum veti porni direct in Lobby, gata sa va alaturati petrecerii si sa dati startul unui meci!”

in plus fata de noile optiuni ale ecranului de meniu, actualizarea 19.30 adauga personajele Uncharted Nathan Drake si Chloe Frazer. Aceasta coincide cu lansarea filmului Uncharted. Puteti vedea skin-urile mai jos.

Ramanand in tema, Epic Games va readuce hartile cu comori, care pot fi folosite pentru a gasi obiecte si, poate, ca parte a provocarilor.

Shiina, din interiorul Fortnite, speculeaza, de asemenea, ca Revolverul va fi unvaulted, alaturi de o alta potentiala colaborare.

Inutil sa mai spunem ca actualizarea 19.30 aduce o serie de corecturi de bug-uri si modificari de gameplay, care pot fi vazute in notele de patch-uri de mai jos.

Notele de patch-uri ale actualizarii Fortnite 19.30…

Probleme de top din Battle Royale:

– Corturile au doar doua sloturi pentru unii jucatori

– Este posibil ca unii jucatori de pe PC, Xbox sau Playstation sa constate ca au la dispozitie doar doua sloturi in loc de trei

– „Obtineti eliminari cu o pusca de asalt” este marcata ca fiind finalizata, dar ramane in jurnalul de misiuni

– Unii jucatori vor constata ca, dupa ce au terminat misiunea „Get Eliminations with an Assault Rifle”, aceasta ramane in jurnalul de misiuni.

– Tragatoarele de panza ale lui Spiderman cad cu utilizari complete de la jucatorii eliminati.

– Spiderman’s Web Shooters se vor reface cu 20 de utilizari complete atunci cand sunt scapate de la jucatori eliminati doar in listele de jocuri competitive.

Probleme de top Salvati lumea:

– Jucatorii nu au acces la Expeditii, desi indeplinesc criteriile pentru a le obtine.

– Meniul Expeditii pentru jucatori nu apare pentru jucatori in ciuda faptului ca au ajuns la punctul in care le pot debloca

Probleme pe Switch si mobil:

– Atingerea dubla a pictogramei Build Piece nu functioneaza asa cum era prevazut

– Atingerea dubla a unei pictograme de piesa de constructie nu plaseaza piesa de constructie selectata jos.

– Butonul de alunecare/coborare nu apare in timpul alunecarii pe Mobile

– in timp ce glisezi pe un dispozitiv mobil, butonul Crouch nu apare. Acest lucru inseamna ca jucatorii de pe mobil nu pot aluneca imediat dupa ce aluneca.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *