Fortnite Saptamana 11 Provocari (Capitolul 3 Sezonul 1): inclinat in 60 de secunde

Fortnite Saptamana 11 Provocari (Capitolul 3 Sezonul 1): inclinat in 60 de secunde

Saptamana 11 din Fortnite este aproape aici. incepand de joi, 17 februarie, ora 7 AM PT / 10 AM PT, vor fi sapte noi provocari si 175.000 de XP puse la bataie. Lista din aceasta saptamana include, printre altele, vizitarea garzilor IO care sapa insula, duelul cu unul dintre cele trei NPC-uri si supravietuirea unui minut la Tilted Towers dupa ce a aterizat acolo. Consultati lista completa a provocarilor din saptamana 11 din Fortnite mai jos.

Provocari Fortnite – Saptamana 11

Ca de obicei, noile misiuni saptamanale sunt listate in fila Seasonal Quests, care poate fi vizualizata in joc si in timp ce va aflati in lobby. Fiecare dintre ele valoreaza 25.000 XP si pot fi completate in orice ordine va gadila fantezia Fortnite. Iata cum sunt afisate in joc, urmate de sfaturi pentru a le finaliza pe fiecare dintre ele:

  • Viziteaza siturile de forare ale echipei de cartite (3) – 25.000 XP
  • Darama un pin de lemn in timp ce conduci un vehicul – 25.000 XP
  • Distrugeti adversarii cu un pistol mitraliera (200) – 25.000 XP
  • invinge-l pe Mancake, Ronin, sau Shanta intr-un duel – 25.000 XP
  • Aterizeaza la Tilted Towers si supravietuieste timp de 60 de secunde – 25.000 XP
  • Condu un Quadcrasher pana la Pinnacle Peak – 25.000 XP
  • Editeaza structuri (15) – 25.000 XP

Sa vizitezi Mole Team Drill Sites nu este dificil, atata timp cat stii unde sunt. Consultati harta, aterizati in apropierea unuia, apoi calatoriti la doua din celelalte patru si sunteti gata. Sau, daca preferati, aterizati la unul diferit in trei meciuri consecutive pentru a castiga XP in acest fel. intre timp, duelul cu Mancake, Ronin sau Shanta este unul usor: gaseste-i pe harta, provoaca-i la un duel, iesi victorios si, dintr-o data, esti mai bogat cu 25.000 XP. Daca nu stii unde sa-ti gasesti tinta dorita, consulta acest ghid util despre fiecare locatie a NPC-urilor din Fornite Capitolul 3 Sezonul 1 si vei putea sa planifici o aterizare chiar la usa lor. Doar echipeaza-te mai intai inainte de a lansa provocarea.

Acest ecran de incarcare din Capitolul 2 Sezon 5 ar putea fi modul in care veti finaliza o misiune in aceasta saptamana.

Puteti urma ghidul nostru despre Timber Pines pentru a va ajuta sa doborati unul cu un vehicul – doar asigurati-va ca tintiti bine orice ati calari atunci cand intrati in copacul masiv. Deteriorarea adversarilor cu un pistol mitraliera si editarea structurilor sunt si ele simple, doar ca trebuie sa fiti cu ochii in patru pentru a putea finaliza misiunea.

Ultimele doua misiuni bazate pe locatie sunt niveluri complet diferite de dificultate: in primul rand, sa conduci un Quadcrasher la Pinnacle Peak nu va fi prea greu, vei putea gasi o multime de ele in apropiere, la Logjam Lumberyard. in ceea ce priveste aterizarea la Tilted Towers si supravietuirea timp de 60 de secunde, ei bine… este cel mai popular loc de pe harta, iar aceasta misiune nu va face decat sa il faca si mai popular. Urmareste-ti adversarii in timp ce aterizeaza, gaseste un loc departe de actiune si ascunde-te cat de mult poti.

Asta e tot pentru provocarile saptamanii 11 din Fortnite. Daca ai nevoie de un look nou pentru a indeplini aceste sarcini, Epic Games a anuntat un nou parteneriat cu NBA, care include un skin al echipamentului oficial de dinaintea meciului NBA All-Star Game 2022. De asemenea, verifica noile comenzi de miscare incluse ca parte a patch-ului 19.30.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *