Fortnite s-ar putea sa se pregateasca sa distruga din nou Tilted Towers

Fortnite s-ar putea sa se pregateasca sa distruga din nou Tilted Towers

Desi abia a trecut o luna de cand Fortnite a readus Tilted Towers, dataminerii speculeaza ca locatia iconica ar putea fi pregatita pentru un nou dezastru.

Pe 18 ianuarie, Epic Games a readus Tilted Towers original, insa exista o sansa buna ca acesta sa nu mai ramana intreg pentru mult timp.

Mai multi datamineri au impartasit faptul ca ei cred ca Tilted Towers ar putea fi din nou in pericol, dupa ce au descoperit o harta care arata aparitia unor cratere de dimensiuni considerabile in jurul locatiei. Dupa cum a subliniat dataminerul FortTory, cele trei cratere formeaza un triunghi care lasa Tilted Towers asezat in mijloc.

Tocmai am recuperat Tilted Towers, dar sunt un pic speriat…

Trei cratere viitoare, toate situate in jurul Tilted Towers.

Prevad oare ceva?… pic.twitter.com/yTfyXEHwAv

in plus, un alt dataminer a spus ca cladirile din interiorul acestor trei cratere vor cadea in pamant si a adaugat ca se vor forma fisuri in intreaga lume, pe masura ce parti ale hartii se vor desparti. Dupa cum arata un fisier, una dintre cele mai mari dintre aceste fisuri pare sa se suprapuna in Tilted Towers.

Daca se va intampla, este probabil ca acest lucru sa fie legat de o serie de cutremure din joc care au loc in prezent in intreaga lume. Fortnite. Dupa cum a dezvaluit un miner de date, aceste cutremure pot avea loc la intamplare intr-o serie de locatii – inclusiv in trei dintre cele care inconjoara Tilted Towers.

in alte Fortnite stiri, cel mai recent crossover al jocului este cu jocul Uncharted franciza. Urmarind o ghicitoare impartasita de Epic Games, unii membri vigilenti ai comunitatii au reusit sa ii vada mai devreme pe Nathan Drake si Chloe Frazer in battle royale.

in ceea ce priveste ce mai este planificat pentru joc, Tim Sweeney, CEO-ul Epic Games, a dezvaluit ca Fortnite nu va fi sustinut pe Steam Deck. Potrivit lui Sweeney, acest lucru se datoreaza faptului ca Epic Games nu are „incredere in faptul ca nu vom putea combate trisarea” pe aceasta platforma.

in alta ordine de idei, un Final Fantasy 14 a fost publicata o foaie de parcurs care prezinta ce va fi adaugat de la patch-ul 6.1 la 6.5.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *