Fortnite Monarchs Level Up Quest Pack Explicat si Provocarile Saptamanii 1

Fortnite Monarchs Level Up Quest Pack Explicat si Provocarile Saptamanii 1

Epic Games a dat un nou impuls in magazinul de obiecte din Fortnite, introducand un nou format de pachet de continut in pachetul Monarch’s Level Up Quest Pack. Aceasta noua linie de misiuni nu ofera doar un skin si alte produse cosmetice, dar completarea misiunilor care insotesc personajul va poate ajuta, de asemenea, sa va ridicati rapid nivelul permisului de lupta inainte de finalul capitolului 3, sezonul 1, pe 19 martie.

Explicarea pachetului de misiuni Fortnite Monarch’s Level Up Quest Pack

Monarch’s Level Up Quest Pack poate fi achizitionat la fel ca orice alt produs cosmetic din magazinul de obiecte Fortnite, la un cost de 1.200 de V-Bucks. Achizitionarea pachetului deblocheaza imediat skin-ul Monarch si un numar de quest-uri in functie de momentul in care ati facut achizitia. il cumparati acum? Vei avea primele sapte misiuni de indeplinit in fiecare saptamana, in urmatoarele patru saptamani. Asteptati pana in ultima saptamana a sezonului? 28 de misiuni vor fi deblocate imediat ce V-Bucks sunt schimbate.

sapte misiuni noi se deblocheaza in fiecare saptamana de acum pana la sfarsitul sezonului, toate cele 28 expirand la sfarsitul sezonului, pe 19 martie. Completand misiunile din fiecare saptamana, deblocati un nou cosmetic bazat pe skin-ul initial Monarch deblocat la cumparare. Aceste cosmetice sunt urmatoarele:

 • Saptamana 1 Quests: Shattered Wings back bling
 • Saptamana 2 Quests: Wings Wings Wings Wings: Monarch’s Glow wrap
 • Saptamana 3 Quests: Stilul auriu pentru blingul din spate al aripilor sfaramate
 • Saptamana 4 Quest-uri: Stilul auriu pentru skin-ul Monarch

si asta nu e tot! Fiecare misiune pe care o finalizati din acest pachet va ofera, de asemenea, o crestere instantanee de nivel in permisul de lupta, cu pana la 28 de niveluri puse la bataie. Epic Games a precizat, de asemenea, ca ridicarea de nivel in acest mod va nu iti reseteaza bara de experienta, ceea ce inseamna ca daca mai ai 100 de XP inainte de a ajunge la nivelul 99 si completezi o misiune din acest pachet, vei progresa la 99 si vei avea nevoie de doar 100 de XP inainte de a ajunge la nivelul 100.

Fortnite Monarch’s Level Up Monarch’s Quest Pack Saptamana 1 Provocari

Provocarile din prima saptamana pentru Monarch’s Level Up Quest Pack sunt urmatoarele:

 • Colecteaza jetonul Level Up Token la nord-est de Logjam Lumberyard.
 • Colecteaza jetonul Level Up la est de Greasy Grove
 • Colecteaza jetonul de ridicare a nivelului la Sunflower’s Saplings
 • Colectarea jetonului de ridicare a nivelului la Sandblast Estates
 • Colectarea jetonului de ridicare a nivelului la Rocky Residence
 • Colecteaza jetonul de ridicare a nivelului la Mighty Monument
 • Colecteaza jetonul de ridicare a nivelului la Happy Camper

Acum s-ar putea sa citesti aceste misiuni si sa te ingrijorezi ca in viitorul tau se anunta o vanatoare salbatica de jetoane, dar nu te teme: Fiecare jeton pe care il cautati va aparea atat pe harta principala, cat si pe mini-harta, asa ca nu va trebui sa alergati in cautarea lui atunci cand ajungeti la locatia desemnata. Urmeaza harta, colecteaza-ti jetonul si castiga acel nivel suplimentar de trecere la lupta.

Pachetul Monarch’s Level Up Quest Pack este cea mai recenta aditie la magazinul de obiecte din Fortnite, dar mai sunt si altele pe drum, urmatorul crossover major urmand sa apara prin intermediul noului film Uncharted.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *