Fortnite aduce comenzile Gyro pe PS5

Fortnite aduce comenzile Gyro pe PS5, PS4 si PC si introduce noi comenzi Flick Stick cu cea mai recenta actualizare

Fortnite a introdus suport pentru controalele de tintire si de miscare bazate pe giroscop pentru jucatorii de pe PlayStation 5, PlayStation 4 si PC, odata cu sosirea celei mai recente actualizari 19.30. Jucatorii vor putea acum sa isi intoarca controllerul pentru a privi in jurul lor in popularul battle royale pe PS5, PS4 si PC, aducand experienta la acelasi nivel cu cea a utilizatorilor de Android si Nintendo Switch. Epic Games adauga, de asemenea, suport pentru o noua functie flick stick pentru controllere, care le va permite jucatorilor sa se uite rapid intr-o anumita directie cu o singura miscare. intre timp, jucatorii vor putea sa intre mai repede in joc cu cea mai recenta actualizare care ii duce direct in lobby.

Noile comenzi giroscopice pentru PS5, PS4 si PC vor oferi jucatorilor din Fortnite mai multa precizie decat tintirea cu stick-ul, explica dezvoltatorul Epic Games. Utilizatorii pot pur si simplu sa intoarca controllerul pentru a muta camera. Controalele giroscopice din modul activ vor avea doua setari pentru lupta si constructii. Modul Activ (Combatere) le ofera utilizatorilor optiunea de a folosi comenzile in Scope Only, Scope or Aiming, Always sau Scope, Aiming, Harvesting. intre timp, Active Mode (Building) le permite utilizatorilor sa activeze noile controale giroscopice pentru editare, construire si editare sau sa dezactiveze complet functia. Cu toate acestea, Epic Games explica faptul ca activarea tintei giroscopice dezactiveaza asistenta de tintire, iar controalele giroscopice nu vor functiona pe servicii precum GeForce Now.

Jucatorii experimentati cu giroscop pot profita, de asemenea, de noile comenzi flick stick din Fortnite, o functie care a fost adaugata la Atingere si miscare de asemenea. Comenzile Flick stick permit utilizatorilor sa se orienteze rapid intr-o anumita directie cu o miscare a thumbstick-ului. Acest lucru inseamna ca jucatorii care primesc focuri de arma pot folosi acum flick stick pentru a se reorienta rapid si pot folosi comenzile giroscopice pentru a tinti mai repede, ceea ce ar putea fi esential pentru un Victory Royale. Noile comenzi au fost dezvoltate in colaborare cu specialistul in input si creatorul flick stick-ului Julian „Jibb” Smart, potrivit Epic Games.

Dupa cum am mentionat anterior, comenzile giroscopice sunt acum disponibile pe PS5, PS4 si PC si functioneaza atat pe controllerele DualShock 4, cat si pe cele Dualsense. Utilizatorii Nintendo Switch pot folosi Joy-Con sau controlerul Pro, in timp ce utilizatorii Android pot folosi giroscopul smartphone-ului lor pentru comenzile integrate. Fortnite a optimizat, de asemenea, experienta de incarcare a jocului, iar acum ii duce pe jucatori direct in lobby-ul de joc, unde pot intra mai repede intr-un joc. Anterior, jucatorii puteau selecta modurile Creative si Save the World la pornire, dar acestea au fost mutate acum in sectiunea Discover, pe care utilizatorii pot apasa pentru a schimba modurile, potrivit Epic Games.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *