Fortnite adauga Gyro Aiming si controale Flick Stick in Patch 19.30

Fortnite adauga Gyro Aiming si controale Flick Stick in Patch 19.30

Fortnite a adaugat o noua optiune pentru jucatorii care folosesc controllere pentru a se juca jocuri video. Mai exact, controllere cu giroscop. Realizate in colaborare cu specialistul in input si creatorul flick stick-ului Julian „Jibb” Smart, comenzile cu giroscop au fost adaugate in Fortnite pentru toate platformele care suporta aceasta functie.

Aceasta caracteristica merge dincolo de versiunile Nintendo Switch si Android ale jocului. De fapt, echipa Fortnite a adaugat controalele giroscopice pe Nintendo Switch, Android, PlayStation 4/5 si PC cu v19.30. Jucatorii pot activa controalele giroscopice in fila „touch and motion” din setari si setarea „Gyro Aiming” la ON.

Cum sa dai unlike la o postare (foto sau video) pe Instagram

Iata un scurt videoclip explicativ realizat de Jibb:

Comenzile Gyro recent implementate in Fortnite vor avea doua setari separate pentru „Modul activ”. „Active Mode (Combat)” se refera la situatiile in care doriti ca gyro sa fie activ in timp ce sunteti in lupta, in timp ce „Active Mode (Building)” se refera la situatiile in care doriti ca gyro sa fie activ in timp ce construiti sau editati. Ambele moduri au, de asemenea, anumite configuratii pe care le puteti utiliza.

Este foarte sugerat sa va personalizati comenzile pentru a include un buton Gyro Modifier daca jucatorii seteaza Active Mode la „Always” in ambele scenarii. Pe Android, o modalitate simpla de a va asigura ca puteti controla momentul in care giroscopul este activ este utilizarea optiunii „Touch Effect”. Aceasta va permite sa activati sau sa dezactivati giroscopul in timp ce atingeti regiunea de aspect a ecranului.

Flick Stick a fost, de asemenea, adaugat in joc. Aceasta caracteristica este facuta pentru a completa experienta gyro. Flick Stick este o functie care permite jucatorilor sa… intoarce camera in directia in care este indreptat stick-ul drept. Deoarece acest lucru inseamna ca nu mai poti tinti in sus sau in jos cu stick-ul drept, este necesar ca tintirea giroscopica sa fie activata.

Este important de retinut ca, in timp ce Gyro Controls va fi disponibil in Fortnite pentru Nintendo Switch, PlayStation, PC si Android, caracteristica nu va fi disponibila prin intermediul versiunii „Other” a jocului pentru PC/mobil pe GeForce NOW.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *