Fort Knox este un mod The Elder Scrolls V Skyrim obligatoriu pentru fanii SF-ului

Fort Knox este un mod The Elder Scrolls V Skyrim obligatoriu pentru fanii SF-ului

inca o zi, inca o modificare grozava pentru mereu popularul The Elder Scrolls V: Skyrim.

Skyrim a sarbatorit recent cea de-a 10-a aniversare, dar RPG-ul continua sa primeasca zilnic moduri grozave, imbunatatind si mai mult popularul joc al celor de la Bethesda. Astazi am vrut sa impartasim o modificare pentru cei care cauta un pic de modding sci-fi.

Noul mod de textura 4K pentru The Elder Scrolls V Skyrim imbunatateste toate texturile Creation Club

Creata de modderul „Ripcat”, expansiunea pentru fanii orasului sci-fi „Fort Knox” pentru The Elder Scrolls V ofera mai multe zone sci-fi principale noi, printre care Accord Plaza, Downtown, Industrial Zone, Yanabayashi Park si Lake Athabasca. De asemenea, acest nou mod permite jucatorilor sa traverseze „Octo8 Island” – o insula care poate fi accesata printr-o naveta din Accord Plaza. Pe langa faptul ca ofera aceste noi zone, acest mod ofera, de asemenea, peste 400 de noi NPC-uri, peste 150 de interioare, noi tipuri de roboti si peste 150 de arme/armuri noi si moderne, etc.

Am inclus mai jos un videoclip cu acest nou mod grozav in actiune:

Cei interesati pot descarca mod-ul prin Nexusmods. Va rugam sa retineti ca acesta a fost marcat pentru ca are continut pentru „adulti”. Ca atare, va trebui sa va conectati si sa schimbati preferintele de continut in contul Nexusmods.

The Elder Scrolls V: Skyrim este disponibil acum la nivel global pentru PC si console. Jocul a fost lansat initial in 2011. Urmatorul episod al seriei, The Elder Scrolls VI, este in prezent in lucru la Bethesda. Recent, s-a confirmat ca viitorul titlu va fi exclusiv pentru Xbox, iar Bethesda isi propune sa faca din acest joc un „joc al deceniului”.

„Te intorci si citesti o recenzie a primului Elder Scrolls. Apoi o citesti pe cea a lui The Elder Scrolls IV: Oblivion, apoi pe cea a lui The Elder Scrolls V: Skyrim”, a declarat anul trecut Todd Howard de la Bethesda. „inneguresti cateva lucruri. si se citesc la fel. „Ai iesit si, oh, Doamne, pare atat de real”. Oamenii se schimba. Tehnologia se schimba. Dar scopul final este in continuare acela de a face in asa fel incat, atunci cand pornesti jocul, sa te simti ca si cum ai fi fost transportat. […] The Elder Scrolls VI trebuie sa fie un „joc al deceniului”. Cum poti face un joc in care sa te gandesti: „Oamenii trebuie sa il joace timp de un deceniu?”.

Sursa de stiri: Multumim

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *