Ford Bronco Review: Dincolo de nostalgie

Ford Bronco Review: Dincolo de nostalgie

Ford le-a oferit o bucurie cumparatorilor Sasquatch, iar acum ofera optiunea manuala cu 7 trepte de viteza impreuna cu pachetul. Cu toate acestea, ma gandesc ca majoritatea soferilor s-ar descurca mai bine ramanand la transmisia automata cu 10 trepte, care vine cuplata cu motorul optional pe benzina EcoBoost V6 twin-turbo de 2,7 litri de la Ford (si pe care, din pacate, nu il poti obtine cu schimbator de viteze – doar cu motorul turbo de 2,3L cu patru cilindri in linie). Cu 330 de cai putere si un cuplu de 415 lb-ft, V6 este un tren de rulare neasteptat de energic, chiar daca Bronco nu este configurat in mod special pentru viteza.

Pe drum deschis, lucrurile sunt joviale si jucause. Uite, rafinamentul nu va fi niciodata preocuparea ta principala cu roti si o astfel de configuratie a suspensiei si, evident, exista alte configuratii si ornamente Bronco care sunt mai amabile atunci cand vine vorba de lucruri precum reducerea ruliului caroseriei si netezirea denivelarilor si a gropilor. Acestea fiind spuse, prefer modul in care se comporta Fordul fata de, sa zicem, modul in care se comporta un Jeep Wrangler sau Gladiator cu echipare similara.

Cu riscul de a atrage asupra mea furia colectiva a credinciosilor Jeep, aceste SUV-uri se simt mai putin lustruite decat Bronco. Fordul necesita mai putine reglaje ale directiei, in linie dreapta, in comparatie cu Wrangler-ul sovaitor, si este si mai silentios. Sigur, hard-top-ul detasabil are uneori niste scartaituri, dar rafinamentul habitaclului este totusi sensibil mai bun decat al omologului sau Jeep. Lucrurile se simt aspre si accidentate uneori, dar niciodata pana la punctul de a fi indisciplinate sau deconcertante.

Pentru o conducere mai energica, aderenta nu este atat de mult problema, cat inaltimea generala si apasarea suspensiei. Exista un moment, atunci cand apasati pentru prima data acceleratia, in care turbo-ul are nevoie sa se invarta si apoi va avantati. Pe plan practic, Ford evalueaza Bronco pentru o remorcare de pana la 3.500 de lire sterline – presupunand ca aveti montat pachetul de remorcare clasa II.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *