Forbidden West este a doua cea mai mare lansare PS5 de pana acum

Forbidden West este a doua cea mai mare lansare PS5 de pana acum

Horizon Forbidden West a fost jocul numarul unu in clasamentul cutiilor din Marea Britanie, conform cifrelor de vanzari GfK.

Dupa cum a constatat Gamesindustry.biz, cifrele de vanzari au aratat ca Horizon Forbidden West a fost „confortabil” cel mai mare joc al saptamanii. De asemenea, a fost a doua cea mai mare lansare PS5 de pana acum, dupa Spider-Man: Miles Morales care a iesit in aceeasi zi cu consola. De asemenea, a fost devansat de FIFA 22.

Horizon Forbidden West a fost lansat atat pentru PS4, cat si pentru PS5. 68% din vanzarile sale in cutie au fost pe PS5, restul de 32% fiind pentru PS4.

in timp ce vanzarile sale de lansare au scazut de fapt cu 35 la suta fata de predecesorul sau – Horizon Zero Dawn – aceste cifre nu tin cont de vanzarile digitale. Datele privind descarcarile digitale vor fi publicate in cursul acestei saptamani.

Datorita cresterii numarului de Horizon Forbidden West, Pokemon Legends: Arceus a cazut pe locul doi, cu o scadere a vanzarilor de 52% de la o saptamana la alta. Anterior, a fost numarul unu timp de trei saptamani consecutive si ramane jocul cu cele mai rapide vanzari ale anului.

Recent, mai multe console PS5 au fost puse la dispozitia comerciantilor cu amanuntul din Marea Britanie, ceea ce a dus la ascensiunea altor jocuri PS5 in topuri. Spider-Man: Miles Morales a urcat cu 15 pozitii pana pe locul 12, dupa o crestere a vanzarilor de 90 la suta. in mod similar, Ratchet & Clank: Rift Apart a reintrat in clasament pe locul 20 datorita interesului crescut.

Pe NMEa facut o recenzie la Horizon Forbidden West, criticul nostru, Jake Tucker, l-a numit „probabil cel mai frumos joc pe care l-am jucat vreodata”.

S-a anuntat recent ca Sony va planta un copac pentru oricine va obtine un anumit trofeu in joc.

in alte stiri despre jocuri, Fortnite s-ar putea sa se pregateasca sa distruga din nou Tilted Towers. Locatia emblematica a fost readusa la viata in urma cu putin peste o luna, dar dataminerii cred ca un alt dezastru natural este pe drum.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *