Focus Home Interactive achizitioneaza Leikir Studio

Focus Home Interactive achizitioneaza Leikir Studio, creatorul Metal Slug Tactics

Focus Home Interactive a anuntat ca a achizitionat Leikir Studio, creatorii jocului de Metal Slug Tactics.

Anuntand intr-o noua postare pe Twitter astazi (14 februarie), editorul a impartasit cea mai recenta achizitie a studioului, spunand: „Abia asteptam sa lucram impreuna pentru a va aduce noi jocuri uimitoare!”

Leikir Studio devine astfel al cincilea studio de dezvoltare care se integreaza cu Focus Home. Studioul lucreaza in prezent la Metal Slug Tactics pentru PC si consola, cu un program de lansare pentru 2022. Dotemu va fi, de asemenea, responsabil de publicarea jocului in calitate de partener al
Leikir si o subsidiara a Focus Group.

in anuntul oficial, Christophe Nobileau, presedintele Focus Home Interactive, a declarat: „Dupa Deck13, StreumOn, StreumOn, Dotemu si Douze-DixiГЁmes, este o mare placere sa primim un al cincilea studio in cadrul Focus Group.

Abia asteptam sa lucram impreuna pentru a va oferi noi jocuri uimitoare!

Mai multe informatii: https://t.co/xNFQzvkYSz pic.twitter.com/23ThyOZn1W

„Suntem in mod constant in cautarea de noi talente capabile sa creasca si sa sustina ambitiile grupului nostru, iar Leikir Studio, condus de Aurelien Loos, este o achizitie aleasa pentru a atinge acest obiectiv.”

in acelasi timp, Aurelien Loos, presedinte si fondator al Leikir Studio, a declarat: „Ambele companii au fost infiintate de Aurelien Loos: „Suntem bucurosi sa ne alaturam Grupului Focus, deoarece este un pas important pentru cresterea studioului nostru. Aceasta achizitie valideaza strategia noastra de multiproductie si ne va permite sa atingem noi culmi calitative si creative. Este o mare recunoastere pentru munca depusa de echipele noastre in ultimii ani.”

Anul trecut, Focus Home a achizitionat Streets Of Rage 4 dezvoltatorul Dotemu, achizitionand 77,5% din capitalul social pentru 38,5 milioane de euro (32,6 milioane de lire sterline).

Editorul francez este cel mai bine cunoscut pentru publicarea unor jocuri precum A Plague Tale: Innocence,В SnowRunner, si Greedfall.

in alta ordine de idei, inainte de lansarea Babylon’s Fall, PlatinumGames a anuntat ca RPG-ul sau de actiune cooperativa va primi un demo jucabil la sfarsitul acestei luni.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *