Focus Home Entertainment achizitioneaza studioul Leikir pentru Metal Slug Tactics

Focus Home Entertainment achizitioneaza studioul Leikir pentru Metal Slug Tactics

Manevre de inceput

Focus Home Entertainment, care a facut intr-adevar miscari pentru a-si extinde operatiunile in ultimii doi ani, si-a intarit si mai mult randurile prin adaugarea dezvoltatorului indie francez Lekir Studio, care face acum parte oficial din portofoliul Focus Home Entertainment.

Lekir Studios, responsabil anterior pentru titlul fantasy 2021 Roguelords, este ocupat in prezent cu un titlu de strategie cu aspect cool Metal Slug Tactics. Initial dezvaluit in timpul Summer Game Fest 2021, noul titlu schimba radacinile run ‘n’ gun ale seriei pentru o strategie in timp real inventiva si cu aspect distractiv. Lekir si colaboratorul Dotemu au fost destul de tacuti in legatura cu aceasta lansare de la acea dezvaluire initiala, dar Metal Slug Tactics este asteptat sa se lanseze candva in 2022 pe PC si console.

„Suntem bucurosi sa ne alaturam Focus Group, deoarece este un pas important pentru cresterea studioului nostru”, a declarat Aurelien Loos, presedinte si fondator al studioului Leikir. „Aceasta achizitie valideaza strategia noastra de multi-productie si ne va permite sa atingem noi culmi calitative si creative. Este o mare recunoastere pentru munca depusa de echipele noastre in ultimii ani.”

Lekir Studio este a cincea achizitie de studio a Focus Home Entertainment din ultima perioada. Anterior, editorul a preluat si studioul german Deck13, Warhammer amatorii StreumOn, dezvoltatorul francez Douze DixiГЁmes si, in cea mai mare achizitie de pana acum, Dotemu, care a avut un rol in dezvoltarea unor succese de succes precum Streets of Rage 4, Wonder Boy: Capcana Dragonului, Windjammers 2, si viitorul TMNT: Shredder’s Revenge.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *