Foaia de parcurs pentru anul 7 al lui Rainbow Six Siege a fost dezvaluita; Crossplay Cross-Progression vine la sfarsitul anului 2022

Foaia de parcurs pentru anul 7 al lui Rainbow Six Siege a fost dezvaluita; Crossplay Cross-Progression vine la sfarsitul anului 2022

Ubisoft a dezvaluit foaia de parcurs pentru anul 7 pentru Rainbow Six Siege, popularul sau joc de shooter tactic competitiv la persoana intai, care a depasit recent pragul de 80 de milioane de jucatori.

Anul acesta, dezvoltatorii vor adauga primele harti noi Rainbow Six Siege din ultimii trei ani. Permanent Team Deathmatch in echipa va fi adaugat cu Demon Veil, primul sezon din 2022, alaturi de aparatorul japonez Azami, un Operator cu viteza si sanatate medii, echipat cu gadgetul Kiba Barrier. Canistrele ei aruncabile desfasoara un material expandabil care se solidifica intr-o suprafata antiglont, oferind o acoperire rapida. Gadgetul lui Azami ii permite, de asemenea, sa repare rapid gaurile din pereti si podele.

Rainbow Six Extraction Review – Intra, iesi, intra in carantina

in plus, sezonul 1 primeste Attacker Repick si o noua harta a clubului de tara amplasata in Irlanda. Ubisoft se concentreaza pe ceea ce ei numesc „protectia jucatorului”, cu Privacy Mode si imbunatatiri in ceea ce priveste detectarea griefing/dezconectare, ambele venind cu Demon Veil, in timp ce jucatorii de consola vor primi functionalitatea Match Replay.

Sezonul 2 va adauga un operator belgian, o noua harta bazata pe Grecia, dedicata Team Deathmatch, si mai multe instrumente de imbarcare, cum ar fi Shooting Range si Operator Tips. Sezonul 2 planuieste, de asemenea, sa abordeze problema jucatorilor care folosesc in mod abuziv focul prietenesc prin sanctiuni care restrictioneaza focul prietenesc invers, precum si imbunatatirea anularilor de meciuri. Sezonul 3 va aduce inca o harta competitiva in Rainbow Six Siege, un operator din Singapore si revizuirea Ranked 2.0, care ar trebui sa reflecte mai bine evolutia jucatorilor. in Sezonul 3, jucatorii pot accesa, de asemenea, optiunile de raportare din Match Replay pentru a aborda hartuirea in chat-ul vocal si video. Sezonul 3 introduce, de asemenea, scorurile de reputatie pentru jucatori, care vor fi implementate complet in Sezonul 4, cand jucatorii Rainbow Six Siege vor primi recompense sau sanctiuni in functie de comportamentul lor.

Ultimul sezon al anului 7 aduce, de asemenea, mult asteptatele caracteristici de cross-player si cross-progresiune, un mod Arcade permanent si un nou operator din Columbia. intre timp, intre Sezonul 2 si Sezonul 4, utilizatorii de console vor primi, de asemenea, personalizarea controlului de tintire, noi presetari de intrare a controlerului si posibilitatea de a modifica campul de vizibilitate (FoV).

Bineinteles, pe langa toate acestea, vor exista mai multe ajustari de echilibrare a Operatorului. Unele dintre ele pentru sezonul 1 au fost prezentate in notitele de pe blogul Designer’s Notes.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Hands-on Preview – Left 4 Siege

incepand de astazi si pana pe 21 martie, jucatorii Rainbow Six Siege pot achizitiona Year Pass-ul cu durata limitata sau Premium Year Pass-ul. Year Pass deblocheaza cele patru Battle Pass-uri sezoniere – care includ accesul anticipat de 14 zile la noii Operatori atunci cand acestia se lanseaza – in timp ce Premium Year Pass deblocheaza patru Battle Pass-uri, accesul anticipat la noii Operatori, skin-uri exclusive pentru arme exotice, credite VIP si multe altele. Jucatorii care achizitioneaza Premium Year Pass vor debloca, de asemenea, 20 de niveluri suplimentare din 100, primind recompense mai repede.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *