Foaia de parcurs Fallout 76 2022 dezvaluie invazii extraterestre si o revenire la The Pitt

Foaia de parcurs Fallout 76 2022 dezvaluie invazii extraterestre si o revenire la The Pitt

Bethesda a publicat foaia de parcurs a continutului pentru evenimentele sezoniere din acest an din Fallout 76, iar aceasta este plina de referinte la povestile Fallout din trecut.

De-a lungul anului 2022, patru expansiuni majore vor ajunge in Fallout 76 – toate acestea fiind centrate in jurul unei teme diferite. Unele dintre aceste expansiuni amintesc de continutul descarcabil (DLC) de pe parcursul Fallout seria Fallout.

in primavara, expansiunea Invaders From Beyond va vedea tara Appalachia asediata de extraterestri. Aceasta va include noi evenimente publice, o Fallout Worlds, precum si inceputul sezonului opt – intitulat A Better Life Underground. Invaders From Beyond vine in Fallout 76 pe 1 martie.

Unele dintre evenimentele publice ale expansiunii vor implica intalniri aleatorii si locatii de pe harta in care extraterestrii incearca sa puna piciorul in prag.

Se pare ca aceasta expansiune este cel putin vag inspirata de DLC-ul Fallout 3 Mothership Zeta, in care jucatorul era rapit de extraterestrii si trebuia sa scape de pe nava-mama a acestora.

Vara va sosi si evenimentul sezonier Test Your Metal, care va include si noi evenimente publice, alaturi de upgrade-uri pentru tabloul de bord al Fallout 1 si sezonul noua. Aceasta expansiune se va axa pe lupte in arena cu roboti din universul Fallout.

in toamna soseste Expeditions: The Pitt, care va adauga Pittsburgh in joc, alaturi de noi misiuni, NPC-uri si recompense. Acest eveniment sezonier se afla in aceeasi zona ca si DLC-ul The Pitt din Fallout 3, in cadrul caruia jucatorul calatorea in The Pitt pentru a fi atras intr-un nou conflict.

in cele din urma, evenimentul sezonier Nuka-World On Tour soseste in iarna anului 2022. Add-on-ul Fallout 4 Nuka-World devine mobil, deoarece aduce noi evenimente publice, un sef de regiune si sezonul 11 in Fallout 76.

O imagine a foii de parcurs din 2022 pentru Fallout 76 poate fi gasita aici, cu informatii suplimentare si aici.

in alta ordine de idei, coloanele sonore atat pentru Persona 5 Royal, cat si pentru Strikers sunt acum disponibile pentru streaming pe Spotify.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *