Foaia de parcurs a lui Fallout 76 2022 va aparea in cursul acestui an

Foaia de parcurs a lui Fallout 76 2022 va aparea in cursul acestui an, spune Bethesda

Fallout 76 dezvoltatorul, Bethesda, a sugerat ca o noua foaie de parcurs pentru anul viitor va fi publicata in curand.

intr-o postare pe site-ul Bethesda, dezvoltatorul a explicat ca „lucram din greu la ceea ce va urma”. Acesta a recunoscut ca in ultima vreme a fost „putin cam slab in anunturi”, dar ca se pregatesc „planuri interesante”.

Postarea continua adaugand ca „abia asteptam sa impartasim cu comunitatea o privire asupra lor in foaia noastra de parcurs din 2022”. Cu toate acestea, fanii vor trebui sa mai astepte putin, anuntul urmand sa fie facut „un pic mai tarziu in aceasta luna”.

Fallout 76. Credit: Bethesda

Este de asteptat ca in urmatoarele saptamani sa vedem intr-o privire aprofundata actualizarea Invaders from Beyond. De asemenea, este posibil sa existe o avanpremiera a Fallout 76 Sezonul 8. in prezent, Ziua Fasnacht se intampla in joc. in postare se explica faptul ca „Protectorii din Helvetia sunt ocupati sa pregateasca orasul pentru cea mai mare sarbatoare a anului”. Evenimentul se va desfasura pana pe 22 februarie.

in ultima vreme, Fallout 76 jucatorii s-au tinut ocupati. Printre acestea se numara organizarea unui festival de sonete shakespeariene in direct pe Twitch. La inceputul acestei luni, un Fallout 76 grup de creare de continut a gazduit festivalul, care a prezentat lecturi din 14 din cele 154 de sonete ale lui Shakespeare.

Anul trecut, un pasionat Fallout 76 jucator a reusit sa construiasca cu succes Teatrul Globe in joc si a inceput sa puna in scena piese de teatru.

intr-o stire care nu are legatura cu Shakespeare, directorul executiv al PlatinumGames a explicat ca el crede ca NFT-urile nu ofera „niciun impact pozitiv” pentru jucatori.

De asemenea, EA a dat partial vina pe calitatea Halo Infinite pentru esecul sau cu Battlefield 2042.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *