Fisker deschide rezervari pentru SUV-ul crossover Pear

Fisker deschide rezervari pentru SUV-ul crossover Pear, un vehicul crossover complet electric

Primul SUV complet electric al lui Fisker, Ocean, nu va ajunge in garajele proprietarilor pana in noiembrie 2022, dar Fisker a deschis deja rezervarile pentru a doua sa incercare de electrificare: Pear. Detaliile specifice raman vagi in acest moment, iar producatorul auto a publicat doar o singura imagine teaser a celui mai nou crossover electric al sau. Ceea ce este sigur este ca Pear va intra in productie la sfarsitul anului 2023 si va fi pus in vanzare in 2024.

Este o asteptare destul de lunga, da, dar totul ar putea merita, avand in vedere ca Fisker promite ca preturile de baza vor incepe de la 29.900 de dolari. Pear (Personal Electric Automotive Revolution) este un SUV compact cu cinci locuri pentru adulti, astfel incat pretul sau de baza de sub 30.000 de dolari este cu siguranta atragator.

Pretul ambitios poate parea prea bun pentru a fi corect, dar ganditi-va la asta: Daca Fisker poate oferi un pret de baza de pornire de 37.499 de dolari (inainte de stimulentele federale) pentru Ocean Sport cu un singur motor electric montat in fata, 275 de cai putere si un interior sustenabil, nu exista niciun motiv pentru Fisker sa renunte la promisiunea unui EV accesibil cu „comenzi intuitive, conducere sportiva, depozitare inteligenta si un accent pe premiere in industrie”, a declarat producatorul auto.

Oh, si am uitat sa mentionam ca Pear va intra in productie in Ohio, SUA? Producatorul austriac Magna Steyr se va ocupa de productia Oceanului in Europa, dar Pear va intra in productie in Lordstown, Ohio, prin amabilitatea Foxconn. Este important de precizat ca Foxconn a cumparat uzina de asamblare din Lordstown de la General Motors in toamna anului 2021 si este acelasi loc in care Foxconn construieste camioneta full-electric Lordstown Endurance.

Dar, din nou, Fisker nu a confirmat inca daca Foxconn va construi Pear in aceeasi fabrica, asa ca poate ca vorbim despre doua agende diferite. Cu toate acestea, Fisker promite ca primele livrari de Pear vor sosi pana in 2024, iar cumparatorii interesati isi pot face rezervari (si pot depune un avans de 250 de dolari) pe pagina web oficiala a lui Fisker.

Ca de obicei, vom actualiza aceasta pagina imediat ce Fisker va dezvalui specificatiile tehnice, cifrele de autonomie si variantele de echipare ale celui mai nou crossover complet electric al sau.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *