Fisiere shell Steam Deck lansate pentru ca jucatorii sa faca skin-uri si accesorii

Fisiere shell Steam Deck lansate pentru ca jucatorii sa faca skin-uri si accesorii

Fisierele shell-ului extern pentru Steam Deck au fost facute publice de Valve, astfel incat cumparatorii sa isi poata imprima propriile skin-uri si sa modifice shell-ul PC-ului portabil asa cum doresc.

Toate fisierele de proiectare asistata de calculator (CAD), care constau in planuri si desene digitale, au fost publicate sub o licenta Creative Commons, ceea ce inseamna ca oricine isi poate crea propriile skin-uri, accesorii si orice alte modificari pentru Steam Deck.

Cei care creeaza modificari fizice pentru Steam Deck trebuie sa atribuie atributia corespunzatoare companiei Valve, sa nu „pretinda sau sa implice” asocierea cu compania si sa nu utilizeze fisierele si orice modificari potentiale in scopuri comerciale.

Fiecare fisier relevant se afla pe GitLab, inclusiv .stl si .stp, iar Valve spune ca „abia asteapta sa vada ce creeaza comunitatea”. Unul dintre fisiere are o adresa de e-mail pe care jucatorii o pot contacta pentru intrebari, feedback, cereri si orice altceva.

Credit Steam Deck: Valve

Resursele includ o randare wireframe a portabilului, fisiere CAD cu aspect de schita albastra care prezinta scara si designul PC-ului si, de asemenea, detalii aprofundate despre detaliile specifice ale carcasei.

Valve a declarat deja ca jucatorii dornici pot demonta Steam Deck asa cum considera necesar, desi acest lucru va anula garantia portabilului daca produsul este deteriorat in acest proces.

Steam Deck va incepe sa fie livrat pe 28 februarie, iar o multime de dezvoltatori au cantat laudele portabilului inainte de lansarea sa. in prezent, peste 100 de titluri au fost verificate pentru Steam Deck, ceea ce inseamna ca au fost editate astfel incat sa poata fi jucate in ziua lansarii portabilului.

in alta ordine de idei, viitorul titlu horror Martha Is Dead va avea editiile fizice amanate pe PS4 si PS5, deoarece jocul urmeaza sa fie cenzurat intr-o anumita forma pe aceste platforme.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *