Final Fantasy XIV primeste actualizari vizuale cu 7.0; Nu exista planuri pentru NFT-uri

Final Fantasy XIV primeste actualizari vizuale cu 7.0; Nu exista planuri pentru NFT-uri

Final Fantasy XIV a cunoscut un succes extraordinar cu cea mai recenta expansiune, Endwalker, pana in punctul in care utilizatorii au fost nevoiti sa experimenteze cozi extrem de lungi (iar Square Enix a trebuit sa isi ceara scuze, oferind o saptamana gratuita de joc).

Cu toate acestea, a venit momentul ca dezvoltatorul sa se gandeasca la ceea ce urmeaza. Ieri, cel mai recent episod al emisiunii Letter from the Producer a prezentat o privire in profunzime asupra urmatoarelor patch-uri, desi probabil ca cele mai interesante informatii au avut legatura cu prima actualizare vizuala pentru Final Fantasy XIV.

Final Fantasy XIV va primi actualizari „drastice” care duc la ver. 7.0, mai multe informatii vor fi oferite in februarie

Programata sa fie lansata odata cu actualizarea 7.0 (care ar trebui sa marcheze urmatoarea expansiune), aceasta va coincide cu o crestere a cerintelor minime de sistem pe PC, desi dezvoltatorii vor incerca sa mentina suportul pentru cele mai largi configuratii posibile. Suportul pentru PlayStation 4 este, de asemenea, confirmat pentru versiunea 7.0, dar nu si dincolo de aceasta.

Iata o prezentare de pe Reddit a imbunatatirilor vizuale planificate pentru Final Fantasy XIV, urmata de cateva exemple pe care le-am preluat direct din videoclip.

  • Actualizari ale aspectului personajelor, inclusiv: texturi de rezolutie mai mare pentru par, piele, haine etc.; calitate vizuala imbunatatita pentru materiale; si efecte mai bune de iluminare si umbre.

  • Personajele jucatorilor vor avea aspectul general modificat cat mai putin posibil (adica in principal doar lustruit, dar personajul tau nu ar trebui sa arate fundamental diferit fata de acum)

  • NPC-urile existente in prezent vor avea aspectul actualizat pana la versiunea 7.x; cu toate acestea, nu toate NPC-urile vechi vor primi aceasta actualizare.

  • Nu toate uneltele actuale vor fi actualizate pentru 7.0. Cu toate acestea, va fi actualizat in etape, cu prioritate pentru cele mai frecvent utilizate echipamente de farmec si alte echipamente.

  • Mediile de joc vor primi o serie de revizuiri grafice, inclusiv la iluminare, texturi, umbre, suprafete reflectorizante si verdeata autogenerata imbunatatita (a fost prezentata o iarba care arata foarte bine!).

  • Se analizeaza, de asemenea, posibile actualizari ale cetii si ale altor efecte ambientale de mediu.

Cele mai bune jocuri multiplayer ale Wccftech in 2021 – noi si reimprospatate

in timpul aceluiasi stream, regizorul Naoki Yoshida (care, apropo, produce si Final Fantasy XVI) a reasigurat, de asemenea, fanii Final Fantasy XIV ca, in ciuda comentariilor pro-blockchain facute de presedintele Square Enix, Yosuke Matsuda, chiar la inceputul anului 2022, nu exista planuri de a adauga NFT-uri la acest joc.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *