Final Fantasy VI Pixel Remaster va avea suplexuri de tren corespunzator

Final Fantasy VI Pixel Remaster va avea suplexuri de tren corespunzator

Square Enix raspunde fanilor care au observat ca trenul nu se rasuceste corect

The Final Fantasy VI Pixel Remaster soseste in aceasta luna, adaugand un nou strat de vopsea unui clasic. si ca in cazul oricarui clasic, fanii vor observa daca ceva nu este in regula, mare sau mic. in acest caz, era vorba de un tren.

Square Enix a impartasit recent un clip al luptei Phantom Train preluat din versiunea Final Fantasy VI Pixel Remaster pe Twitter. Acesta ii are pe Sabin, Shadow si Cyan alergand, cu trenul in urmarire. si, bineinteles, exista optiunea de a suplexa trenul cu Meteor Strike al lui Sabin.

Da, inca mai poti face suplex la tren in Final Fantasy VI pixel remaster. pic.twitter.com/6g1nutVqD3

Fanii au remarcat insa ca trenul nu a fost rasturnat cu susul in jos ca parte a suplexului. Sigur, Sabin a ridicat trenul fantoma de pe sine, dar unde este rasturnarea?

inca lucram din greu la lustruirea remasterizarii in pixeli a Final Fantasy VI la timp pentru lansarea de saptamana viitoare, si am vazut unele dintre comentariile voastre ca Phantom Train nu s-a rasturnat in timpul Meteor Strike. Videoclipul a fost preluat dintr-o versiune de pre-lansare si va fi ajustat la timp pentru lansare!

Square Enix a postat un follow-up, abordand lipsa flip-ului. Videoclipul a fost preluat dintr-o versiune de pre-lansare, iar compania spune ca Meteor Strike va fi ajustat la timp pentru lansare. Nu va ingrijorati, isprava lui Sabin de anihilare a trenurilor va avea o forma adecvata.

Lasand glumele la o parte, acesta este un exemplu clar al detaliilor fine cu care trebuie sa te ocupi in remasterizarea unui clasic. Final Fantasy VI face parte din categoria jocurilor pe care fanii au avut la dispozitie o vesnicie pentru a se apleca asupra lor si a acorda atentie fiecarui detaliu. si pe buna dreptate: este un clasic. Suplexarea unui tren fantoma este o parte clasica a Final Fantasy VI.

Asa ca da, se pare ca trenul va fi suplexat corespunzator la lansarea din 23 februarie 2022.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *