Final Fantasy 14 va redeschide trialurile gratuite saptamana viitoare

Final Fantasy 14 va redeschide trialurile gratuite saptamana viitoare

Square Enix a confirmat ca trialurile gratuite pentru aclamatul MMO Final Fantasy 14, se va redeschide saptamana viitoare.

in timpul celei mai recente Livestream Letter from the Producer (19 februarie), regizorul si producatorul, Naoki Yoshida, si echipa sa au confirmat ca trialurile gratuite pentru MMO vor fi deschise din nou publicului pe 22 februarie.

Dupa lansarea ultimei expansiuni Endwalker in decembrie 2021, trialurile gratuite pentru Final Fantasy 14 au fost oprite din cauza congestiei mari a serverelor. La acea vreme, jocul primea o cantitate coplesitoare de jucatori noi care incercau sa se inscrie in joc, in timp ce altii trebuiau sa sufere timpii lungi de asteptare la coada si multiplele erori care ii scoteau din MMO.

A fost implementata o suspendare temporara a vanzarilor de jocuri, care au fost intre timp restabilite, precum si o suspendare a noilor inregistrari pentru versiunea de incercare gratuita, pentru a elimina presiunea de pe servere.

Final Fantasy XIV. Credit: Square Enix

in plus, Yoshida a oferit mai multe informatii pentru conectarea contului Steam, care a fost anuntata la inceputul acestei luni. S-a explicat ca Final Fantasy 14 jucatorii de pe Steam vor trebui in curand sa isi lege contul Square Enix pentru a juca (sau a continua sa joace) jocul.

Mica actualizare nu va fi blocata pe regiuni si face parte din „eforturile continue de a spori si mai mult securitatea conturilor si de a consolida masurile de prevenire a fraudelor”.

Potrivit unei declaratii a Square Enix obtinute de catre FanByte, „Pentru utilizatorii existenti, intelegem ca pot exista cazuri in care informatiile despre tara din contul Steam furnizat de Valve nu se potrivesc perfect cu informatiile despre tara/regiune din contul Square Enix. Prin urmare, nu am stabilit restrictii care sa impiedice utilizatorii preexistenti care doresc sa isi conecteze conturile.”

in timpul aceleiasi emisiuni, Yoshida si echipa sa au dezvaluit, de asemenea, ca Final Fantasy 14 va primi prima actualizare grafica alaturi de patch-ul 7.0.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *