Final Fantasy 14 va incepe din nou sa demoleze casele detinute de jucatori

Final Fantasy 14 va incepe din nou sa demoleze casele detinute de jucatori

Square Enix a anuntat ca contorul automat de demolare din Final Fantasy 14 va face o revenire, ceva care distruge casele detinute de jucatori daca proprietarii lor nu au fost activi.

Un blog postat ieri (15 februarie) a confirmat faptul ca demolarile automate vor fi reluate in Final Fantasy 14 incepand cu 9 martie (multumiri, PCGamesN).

inainte de aceasta, demolarile automate au fost dezactivate in decembrie 2021 din cauza problemelor de server legate de lansarea jocului Endwalker.

Demolarile automate inseamna ca, daca un jucator nu si-a vizitat proprietatea intr-un anumit interval de timp, casa sa va fi resetata si terenul va fi din nou scos la vanzare.

Pentru toti cei care au fost activi in jurul proprietatii lor „cel putin o data” in perioada de suspendare, cronometrul de inactivitate va incepe de la inceput abia pe 9 martie. Cu toate acestea, pentru oricine nu si-a vizitat domeniul in aceasta perioada, cronometrul va fi reluat de la timpul ramas la 6 decembrie.

Final Fantasy 14: Endwalker. Credit: Square Enix

Oricine risca sa aiba mosia demolata va primi un avertisment prin e-mail de la Square Enix, insa compania „le sugereaza cu tarie acelor jucatori sa se conecteze si sa intre in mosia lor inainte ca cronometrul automat de demolare sa fie reluat miercuri, 9 martie”.

in joc, un cronometru ii va avertiza pe jucatori cate zile au mai ramas pana la demolare automata. Acestea fiind spuse, nu este afisata o ora exacta, asa ca Square Enix le recomanda jucatorilor sa isi viziteze din nou proprietatea „cu mult inainte de data programata pentru demolarea automata”.

in alta Final Fantasy 14 a fost confirmat faptul ca MMO-ul va primi mai multe Deep Dungeons odata cu seria viitoare de patch-uri 6.0. Spre deosebire de alte temnite si continut de raiduri din joc, Deep Dungeons sunt zone de tip rogue cu propriul sistem de nivelare.

in alta parte in lumea jocurilor, Kinetic Games a declarat ca va fi „mai transparent” in viitor Phasmophobia patch notes, in urma unui sondaj impartasit cu comunitatea.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *