Final Fantasy 14 primeste o noua actualizare grafica in patch-ul 7.0

Final Fantasy 14 primeste o noua actualizare grafica in patch-ul 7.0

Naoki Yoshida, director si producator pe Final Fantasy 14, a dezvaluit actualizarea grafica in curs de desfasurare pentru MMO.

in timpul ultimului Livestream Letter from the Producer (19 februarie), Yoshida si echipa sa au anuntat ca Final Fantasy 14 va primi prima actualizare grafica alaturi de urmatoarea expansiune 7.0.

Desi nu va sosi prea curand, echipa a impartasit primele imagini ale actualizarii care se afla in prezent in dezvoltare si in prima luna de testare, comparand grafica actuala a MMO-ului cu ceea ce jucatorii se pot astepta in 7.0.

Mai jos puteti vedea ca au fost imbunatatite texturile pielii si ale parului, precum si iluminarea, ochii si alte trasaturi faciale. Fiecare rasa de personaje va primi aceste actualizari de inalta rezolutie cu shaders.

Credit: Square Enix

Credit: Square Enix

Potrivit directorului, echipa a vrut sa abordeze „imaginea de ansamblu” a MMO-ului prin imbunatatirea graficii, dar fara a schimba estetica jocului. De asemenea, acesta a precizat ca scopul actualizarii grafice nu este de a face personajele sa arate realist, spunand ca „noua grafica nu va fi comparabila cu titlurile de sine statatoare”.

Actualizarea nu se va adresa doar personajelor, deoarece Yoshida a continuat sa dezvaluie ca mediile, echipamentele si temnitele din Final Fantasy 14 vor primi si ele texturi de inalta rezolutie. Echipa a continuat sa impartaseasca o noua imagine de comparatie a ierbii din joc, aratand cum actualizarea grafica va imbunatati aspectul general si il va face mai putin pixelat.

Credit: Square Enix

Datorita faptului ca Final Fantasy 14 va primi aceasta actualizare, Yoshida a confirmat ca cerintele de sistem pentru PC se vor schimba si ele, in timp ce suportul pentru PS4 va ramane si va fi optimizat.

Luna trecuta, Square Enix a lansat patch-ul 6.08 impreuna cu noul centru de date Oceania pentru a sustine o experienta de joc mai usoara pentru toti cei din regiunea Oceania, precum si pentru a marca primul dintr-un plan de extindere a capacitatii globale a serverelor, precum si pentru a combate congestia.

in alte stiri, Dragon Age 4 ar putea fi pe drumul cel bun pentru o lansare in 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *