Filmul Uncharted este deja o noua franciza de succes

Filmul Uncharted este deja o noua franciza de succes, spune Sony

Poate ca filmul Uncharted nu este un indragit al criticilor, dar cu siguranta se descurca bine la box office, cu o suma estimata la 140 de milioane de dolari obtinuta la nivel global in doar cateva zile de la debutul in cinematografe.

De fapt, dupa cum a raportat Deadline, presedintele si directorul general al Sony Pictures Motion Picture Group, Tom Rothman, a trimis un e-mail la nivelul intregii companii pentru a se lauda cu succesul timpuriu al filmului, numindu-l o noua franciza de succes, luandu-si totodata creditul pentru decizia de a ramane in cinematografe in loc sa mute lansarile de filme pe streaming din cauza pandemiei.

Filmul Uncharted ofera o multime de glume si comori in trailerul sau final

Cu peste 100 de milioane de dolari incasati in box office la nivel mondial in doar un weekend si un scor pozitiv al publicului de 90% pe Rotten Tomatoes, Uncharted este o noua franciza cinematografica de succes pentru companie.

Acest lucru marcheaza o mare victorie pentru fiecare divizie a companiei, deoarece filmul a fost prima noastra productie majora inchisa in intregime de aparitia Covid, dar am perseverat pentru a finaliza un film pe care publicul il iubeste si l-am comercializat si distribuit cu verva strategica in intreaga lume, in ciuda pandemiei.

Impactul care a urmat este inca o dovada a puterii culturale de neegalat a filmelor adevarate. Pe urmele Venom: Let There Be Carnage, Ghostbusters: Afterlife, si Spider-Man: No Way Home,В Uncharted este inca o lovitura pentru cei care se impotrivesc la cinematografe si o dovada in plus a eficacitatii modelului nostru.

Filmul Uncharted a fost in iadul dezvoltarii pentru o perioada de timp, dupa cum probabil va amintiti. A avut parte de nenumarate amanari si a schimbat mai multi regizori inainte de a ajunge la Ruben Fleischer, care a lucrat pe un scenariu realizat de Rafe Lee Judkins, Art Marcum si Matt Holloway. Fleischer insusi si-a exprimat recent speranta unei continuari (pe care filmul insusi o sugereaza in scenele de dupa credite), desi lucreaza, de asemenea, la o adaptare cinematografica a lui Jak and Daxter, un alt joc IP creat de Naughty Dog.

Adaptarea cinematografica a filmului Uncharted a fost prima lansata de PlayStation Productions, creata de Sony in 2019 pentru a se concentra pe adaptarea IP-urilor sale de jocuri pe marele si micul ecran. Printre viitoarele adaptari se numara Ghost of Tsushima pentru cinema si The Last of Us (care, pana la urma, nu se va lansa in 2022) si Twisted Metal pentru televiziune.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *