Filmul "BioShock" este in lucru la Netflix

Filmul „BioShock” este in lucru la Netflix

Netflix a anuntat o adaptare cinematografica a BioShock este in lucru.

Platforma de streaming colaboreaza cu 2K si Take-Two Interactive pentru a produce adaptarea seriei de jocuri video. in prezent, nu are niciun regizor sau distributie atasata.

Filmul original BioShock, lansat in 2007, are loc in orasul distopic subacvatic Rapture – un loc creat pentru a fi o utopie care cade in haos in urma descoperirii substantei, ADAM, care acorda abilitati supraumane.

Este, de asemenea, cunoscut pentru personajele sale iconice, inclusiv Big Daddies puternic inarmati care protejeaza Little Sisters care sunt recoltate pentru ADAM.

„Cu totii facem alegeri, dar in cele din urma alegerile noastre ne fac pe noi.”

Netflix + BioShock. Va rog frumos sa ramaneti pe receptie? pic.twitter.com/Ke1oJQileX

The BioShock consta in trei jocuri principale; BioShock, BioShock 2, si BioShock Infinite. Un al patrulea joc din aceasta serie este in prezent in curs de dezvoltare la Cloud Chamber.

Strauss Zelnick, presedinte si director executiv al Take-Two Interactive, a declarat: „Netflix se numara printre cei mai buni si mai prevazatori povestitori din tot ceea ce inseamna divertisment in prezent.

„Suntem incantati de faptul ca ne impartasesc viziunea si angajamentul nostru fata de BioShock franciza, care este iubita de milioane de fani din intreaga lume. Studioul Cloud Chamber de la 2K se afla in plina dezvoltare activa a urmatoarei iteratii a seriei si, impreuna cu parteneriatul nostru cu Netflix, ramanem foarte increzatori ca BioShock va continua sa captiveze si sa implice publicul ca niciodata pana acum.”

O actiune live-action BioShock adaptarea cinematografica live a fost anterior in lucru de catre regizorul Gore Verbinski (Piratii din Caraibe) si Universal, care a fost ulterior abandonata in 2009.

Vorbind cu Collider despre anularea acestuia, a declarat Verbinski: „A existat o mare difuzare. Asa ca, atunci cand filmul a fost inchis, a fost literalmente conversatia pe care am avut-o. Conversatia brutal de sincera pe care am avut-o spunand: „Nu cumparati drepturile, vreau doar sa fie clar. Acesta este un [film] de 200 de milioane de dolari, clasificat R. Eram pe cale sa incepem sa filmam un film de 200 de milioane de dolari cu rating R si ei s-au speriat.

„Ma gandesc, Watchmen tocmai iesise chiar inainte sau ceva de genul asta. Asa ca a existat un pic de „aceste filme trebuie sa fie PG-13″. Daca au costat atat de mult, trebuie sa fie PG-13.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *