Fanii Valorant cer cu insistenta o versiune mai scurta a modului de joc neevaluat

Fanii Valorant cer cu insistenta o versiune mai scurta a modului de joc neevaluat

Popularul titlu FPS al Riot Games, Valorant, si-a lasat cu siguranta o amprenta majora pe scena Esports, chiar daca jocul nu a implinit inca a doua aniversare.

Dupa ani de zile de momente profesionale deosebite cu titlul sau de marca League of Legends, dezvoltatorii au creat valuri cu Valorant in jurul datei lansarii sale, impingand numeroasele sale caracteristici pentru lumea competitiva.

Cu toate acestea, in timp ce scena profesionista a prosperat de la lansarea jocului, fanii ocazionali ai titlului par sa fi fost descurajati de lipsa de incercari ale dezvoltatorilor de la Riot Games de a-si imbunatati si ei lumea.

Multi fani au afirmat ca titlul nu are inca un mod de joc casual adecvat, in care jucatorii sa se poata bucura fara sa petreaca mult timp.

Chiar daca Valorant are Unrated, jucatorii s-au saturat sa joace un mod de joc casual care poate dura peste 40 de minute pentru a fi finalizat. in afara de asta, ei nu sunt impresionati in mod deosebit de celelalte moduri casual ale acestuia, precum Deathmatch si Spike Rush.

Citeste si: „Ati vazut? Microsoft vrea sa aduca Call of Duty si alte jocuri Activision Blizzard pe consolele Nintendo

Cu toate acestea, fanii lui Valorant de pe Reddit ar putea avea o solutie pe care dezvoltatorii ar vrea sa o ia in considerare. in timp ce timpul este o constrangere majora pentru jucatorii ocazionali care doresc sa joace Valorant, o postare recenta pe Reddit a sugerat ca comunitatea ar primi cu bratele deschise o versiune mai scurta a acestuia.

Un mod de joc scurt Unrated nu va provoca o schimbare masiva in gameplay. in plus, acest lucru ar ajuta si jucatorii care nu doresc sa petreaca mult timp jucand 20-30 de runde in functie de meci.

Membrii comunitatii au remarcat ca un joc de la prima la sapte sau opt victorii ar functiona perfect, deoarece aceasta ar fi, de asemenea, o alternativa sanatoasa pentru un joc de incalzire pentru multi jucatori, in timp ce asteapta ca coechipierii lor sa se alature pentru o actiune Unrated sau Ranked.

in cele din urma, ramane de vazut daca dezvoltatorii vor fi interesati sa dezvolte un astfel de mod. Dar, daca o vor face, va fi cu siguranta ceva ce fanii ar putea astepta cu nerabdare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *