Fanii Genshin Impact cer ca Ayaka si Kazuha sa se reediteze in v2.6

Fanii Genshin Impact cer ca Ayaka si Kazuha sa se reediteze in v2.6

Au existat multe speculatii cu privire la potentialul Banner Run sau Reruns pentru v2.6: in timp ce HoYoverse nu a dezvaluit prea multe, jucatorii se asteapta sa vada Kamisato Ayato cap de afis al v2.6, alaturi de dezvaluirea unei noi regiuni: The Chasm.

Recent, atat pe Twitter, cat si pe Reddit, doua personaje Genshin au fost in trending: Kaedehara Kazuha si Kamisato Ayaka, in mijlocul actualului banner Yae Miko. Yae Miko ar trebui sa fie in lumina reflectoarelor in acest moment si ar trebui sa fie populara, dar fanii par sa fie de alta parere. Acest lucru se datoreaza probabil zvonurilor masive care circula in jurul versiunii 2.6 a Genshin si ca HoYoverse va lansa in curand Kamisato Ayato.

Poate ca multi jucatori se asteapta ca Ayaka sa fie lansata alaturi de Ayato ca personaj de reluare. Potentialul DPS/Sub-DPS de a avea atat Ayato cat si Ayaka in echipa ta, este o compozitie de echipa puternica si pot vedea cu siguranta atractia de a avea ambii frati avand bannere consecutive. in plus, se zvoneste ca Kazuha va avea o aparitie in reluare, fiind cel mai popular personaj folosit in The Spiral Abyss. Atat Kaedehara Kazuha, cat si Kamisato Ayaka sunt indragite si preferate de fani, iar combinatiile lor de bannere sunt de fapt destul de puternice.

Citeste si: „A fost o poveste de dragoste”: Genshin Impact v2.6 Beta Leak: The Chasm, elementul Dendro, personaje noi, posibile reluari si multe altele

Actualizarea v2.6 nu este asteptata sa fie lansata pana la mijlocul lunii martie 2022, dar deja vedem mai multe scurgeri care isi fac drum prin baza de jucatori. Printre aceste scurgeri de informatii, exista o reluare pe care cu totii dorim sa o vedem confirmata in curand: Kazuha, unul dintre cele mai populare personaje de 5 stele de pe ultimele etaje din Spiral Abyss. Nu a existat nicio reluare pentru Kazuha de la debutul sau initial in joc, sau cel putin pana la actualizarea v2.6 aparent.

Fanii au cerut cu insistenta o reluare a lui Kazuha inca de cand a fost dezvaluit potentialul sau DPS in Spiral Abyss. Exista o sansa ca HoYoverse sa aleaga sa amane data de lansare a reluarii lui Kazuha pana la v3.0, deoarece exista deja personaje noi care se asteapta sa fie dezvaluite in perioada premergatoare Actualizarii 2.6, cum ar fi Ayato, Kuki Shinobu, Yelan si mult asteptata lansare a personajelor Dendro Yaoyao si Baizhu.

Calatori, pregatiti-va Primogemele si Destine intrepatrunse pentru a va dori aceste personaje extrem de puternice.

Cititi si: „Ati vazut si voi: Genshin Impact Leaks dezvaluie mai multe informatii despre noul sef Ruin Serpent

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *