Fanii discuta despre posibilitatea ca un alt personaj important din X-Men sa fie in Doctor Strange in Multiversul Nebuniei

Fanii discuta despre posibilitatea ca un alt personaj important din X-Men sa fie in Doctor Strange in Multiversul Nebuniei

Lista zvonurilor despre cameo-urile din Doctor Strange in the Multiverse of Madness de la Marvel continua sa se lungeasca pe masura ce fanii cerceteaza fiecare coltisor al noului poster si trailer al filmului.

Pana acum, fandomul MCU a gasit dovezi pentru potentiala sosire a unor variante de personaje din lumea Marvel, precum Reed Richards, Captain Marvel, Iron Man si multe altele.

in afara de asta, unele dintre aceste zvonuri au fost chiar confirmate dupa ce Marvel a sugerat adaugarea Profesorului X al lui Sir Patrick Stewart, dupa ce personajul din X-Men a fost auzit in cel mai recent trailer.

Cu toate acestea, in afara de introducerea evidenta a lui Deadpool in MCU, se pare ca trailerul ar fi facut aluzie si la sosirea unui alt personaj din lumea benzilor desenate X-Men, in puternica entitate cunoscuta sub numele de Cyttorak, distrugatorul.

Citeste si: „The Warp”: Sezonul 2 al serialului Peacemaker a fost confirmat oficial pe masura ce se apropie finalul

in universul X-Men, entitatea provine din Cosmosul Crimson si a alimentat adesea mutanti precum Juggernaut atunci cand acesta din urma a intrat in contact cu Crimson Gem.

Mai mult, vrajitori precum Doctor Strange pot apela la puterile sale in timp ce folosesc vraja Crimson Bands of Cyttorak, care ii ajuta sa lege victimele in benzi de nuanta rosie.

in timp ce fanii l-au vazut pe Strange folosind aceasta putere de multe ori in benzile desenate, vraja a devenit canonica si in MCU, cand vrajitorul a folosit-o impotriva lui Thanos in timpul luptei lor din Avengers: Infinity War.

Mai mult, se pare ca vraja va fi folosita din nou in continuarea Doctor Strange pentru a o lega pe America Chavez, dupa cum se vede in trailerul lansat recent.

Fanii de pe Reddit au discutat despre aparitia divinitatii in fata lui Chavez, in timp ce se gandesc daca acest film va da startul invaziei X-Men in MCU.

Nu este clar daca Cyttorak va juca un rol important in film si in MCU. Cu toate acestea, daca personajul este menit sa alimenteze lansarea X-Men in multivers, atunci fanii vor fi mai mult decat fericiti sa il vada in viitorul film.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *