Savathun a preluat contul de Twitter al Destiny 2 inainte de lansarea DLC-ului Witch Queen

Fanii Destiny 2 cred ca Savathun triseaza, deoarece Gardienii Stupului au timeri de racire inexistenti pentru Super si Grenade

Pe langa partea echitabila de abilitati si arme noi pentru jucatorii Destiny 2, recenta expansiune Witch Queen vede o campanie mult mai ampla pentru raufacatorul seriei, Savathun.

Dupa ce Viermele a fost indepartat din corpul ei, Regina Vrajitoare este acum din nou la putere si provoaca haos impreuna cu noii ei Gardieni de Stup care au acces la Lumina.

Folosind aceleasi abilitati pe care jucatorii le folosesc de ani de zile impotriva adversarilor, comunitatea Destiny 2 a avut de furca impotriva lor inca de cand a aparut actualizarea de ieri si se pare ca unele dintre ele sunt prea puternice pentru a le putea face fata.

Cititi si: „incearca sa le faci pe toate: Se pare ca premiile Oscar nu vor transmite in direct toate premiile in acest an

intr-o postare recenta pe Reddit pe r/DestinyTheGame, multi membri ai comunitatii au remarcat cum au fost intampinati cu un baraj de grenade tot timpul.

Gardienii stupului ne dau bataie de cap.

Acest lucru este incredibil.

in timp ce jucatorii nu au urat in mod special faptul ca Gardienii Stupilor aveau abilitati la fel de bune ca cele pe care le-au folosit, acestia au avut o problema cu privire la faptul ca aceste creatii aveau un timer de racire mic sau deloc, ceea ce a facut ca Gardienii sa fie bombardati cu atacuri puternice tot timpul.

🤬🤬🤬🤬 Gardienii stupului pic.twitter.com/ebVydb60ug

Jucatorii au avut probleme in special cu variantele Hunter, ceea ce pare ciudat de spus pentru majoritatea jucatorilor, deoarece vanatorii nu au facut niciodata parte din meta in Destiny 2 PvE. Cu toate acestea, varianta Hive Guardian este foarte greu de manevrat, iar jucatorii vor ca dezvoltatorii de la Bungie sa ia in considerare un nerf.

Avand in vedere ca actualizarea a fost lansata ieri, fanii se pot astepta sa vada cateva modificari in urmatoarele saptamani din partea dezvoltatorilor, pe masura ce pun la punct adaugarea de continut in joc. impreuna cu multe corecturi de erori, ramane de vazut daca Bungie va lua in considerare un usor nerf pentru noua hora de inamici si va fi interesant de vazut cum se va desfasura acest lucru in viitor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *