Fanii Cyberpunk 2077 isi impartasesc schimbarile preferate din Patch 1.5

Fanii Cyberpunk 2077 isi impartasesc schimbarile preferate din Patch 1.5

in sfarsit, Cyberpunk 2077 a primit actualizarile next-gen intr-o lansare surpriza in aceasta dimineata, alaturi de un patch masiv 1.5 pentru toate versiunile. Patch-ul contine o tona de caracteristici noi de diferite marimi si domenii de aplicare, multe dintre acestea facand deliciul comunitatii Cyberpunk pe masura ce le descopera.

Una dintre cele mai bine primite actualizari este posibilitatea de a schimba aspectul protagonistului dupa prologul jocului prin intermediul oglinzii din apartamentul lor. Nu poti schimba totul – cyberware-ul si tatuajele sunt scoase din discutie, de exemplu – dar se pare ca exista noi culori de par si alte mici ajustari adaugate la creator. Exista, de asemenea, cateva optiuni noi de apartamente pentru a schimba aspectul locului, inclusiv optiunea de a te muta intr-un apartament diferit, intr-o locatie diferita, cu o vedere si un plan complet diferite.

Fanii sunt, de asemenea, incantati de anuntul unor idile prelungite cu Panam, Kerry, River si Judy, inclusiv interactiuni suplimentare in casele lor. Anuntul acestei schimbari determina un numar de jucatori sa inceapa jocul din nou pentru a romanta cu aceleasi personaje pe care le-au avut prima data, doar pentru a vedea intreaga amploare a interactiunilor. Mai ales cu Judy.

si o multime de membri ai comunitatii au impartasit imagini cu urmariri ale politiei, care par sa fi fost adaugate in joc si care pot fi pur si simplu intalnite in mod organic atunci cand se exploreaza orasul.

De asemenea, sunt sarbatorite o multime de atingeri mai mici, cum ar fi abilitatea de a respinge apelurile telefonice. Acest lucru a fost probabil adaugat ca raspuns la plangerile conform carora apelurile telefonice intrerupeau in mod constant alte lucruri care se intamplau in joc, cum ar fi conversatiile relevante pentru poveste sau chiar si explorarea pitoreasca. De asemenea, acum puteti sari peste tutorialul de braindance, pe care jucatorii l-au considerat lung si plictisitor. si chiar si notele mai mici sunt laudate de asemenea, cum ar fi noile efecte adaugate la apa.

in general, se pare ca jucatorii sunt multumiti de aceasta actualizare, deoarece pare sa rezolve o serie de probleme legate de calitatea vietii de care jucatorii s-au plans inca de la lansare. in acest moment, speranta pare sa fie ca actualizarea va da un suflu nou comunitatii Cyberpunk, mai ales ca noii jucatori iau jocul pentru prima data pe consolele PS5 si Xbox Series.

Actualizarea Cyberpunk 1.5 este disponibila acum, desi unii jucatori PS5 nu o pot descarca in acest moment precis din cauza unei probleme de regiune. Daca esti indecis, poti arunca o privire la un gameplay oficial next-gen pe PS5 sau Xbox Seria X, sau chiar poti descarca o versiune de incercare gratuita de cinci ore pentru a incerca si tu jocul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *