Fanii cu ochi de vultur il zaresc pe Deadpool in Dr. Strange in cel mai recent poster al Multiversului Nebuniei

Fanii cu ochi de vultur il zaresc pe Deadpool in Dr. Strange in cel mai recent poster al Multiversului Nebuniei

Fanii Marvel se uita prin fiecare coltisor al trailerului recent lansat pentru Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Trailerul care a aparut in duminica Super Bowl, a dezvaluit cateva dintre cameo-urile scandaloase pe care fanii se pot astepta sa le vada in continuarea Doctor Strange.

Pe langa personajele care se intorc, precum Scarlet Witch si Wong, filmul va explora multiversul, iar fanii ar trebui sa se astepte sa vada cameo-uri nebunesti, cum ar fi Profesorul X al lui Patrick Stewart, care a aparut audibil in trailerul recent.

in afara de asta, fanii ar trebui sa se astepte sa vada variante ale multor alte personaje, cum ar fi un Capitan Marvel si chiar si Capitanul Carter al lui Hayley Atwell.

Cu toate acestea, in timp ce trailerul a prezentat cateva secrete uluitoare, se pare ca noul poster are si el cateva detalii ascunse.

Multi fani au cercetat in profunzime posterul care il prezinta pe Doctor Strange si se pare ca multi dintre ei l-au localizat in el pe unicul Wade Wilson alias Deadpool.

acesta este fie Spiderman, fie Deadpool pic.twitter.com/1z0FDfDunD

Citeste si: „A fost o poveste de dragoste”: The Batman: Robert Pattinson spera ca o eventuala continuare sa exploreze Curtea Bufnitelor

De cand Disney a achizitionat 20th Century Fox, fanii au asteptat cu rabdare sa vada rezultatul francizelor Marvel ale acesteia din urma in ceea ce priveste MCU.

in timp ce se parea ca filmul va avea cel putin un membru X-Men in persoana profesorului X, fanii cred acum ca cel mai tare personaj al Fox, Deadpool al lui Ryan Reynolds, ar putea face si el saltul in MCU.

in timp ce fanii s-au agatat, in mod evident, de un pai, cautand mult prea mult in poster, focul zvonurilor a primit mult combustibil de la creatorul lui Deadpool, in persoana lui Rob Liefeld, dupa ce acesta a scris pe Twitter despre asta.

🤔🤭🤫🤫 https://t.co/RyfCXJcizl

Mai mult, artistul a confirmat recent ca viitoarea continuare va fi plina de cameo-uri socante si a declarat, de asemenea, ca i-ar placea sa isi vada creatia intrand in MCU cu acest film.

in cele din urma, se pare ca, fanii lui Merc with a Mouth nu vor trebui sa astepte mult timp pentru a-l vedea interactionand in mod hilar cu personajele lor preferate din MCU, si va fi interesant de vazut cum va gestiona franciza umorul meta si ruperea celui de-al patrulea perete de catre Deadpool.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *