Fanii cred ca Mr. Fantastic sta langa Charles Xavier in trailer

Fanii cred ca Mr. Fantastic sta langa Charles Xavier in trailer

Trailerul continuarii Doctor Strange a avut parte de surprize, Sam Raimi si Marvel scotand artileria grea pentru a creste hype-ul pentru viitorul film.

De mai multa vreme, fanii stiau ca ne vor astepta o surpriza, datorita multitudinii de cameo-uri care vor fi in film cu diferite personaje din multivers.

Pana acum, cu cele doua trailere si posterele, fanii si-au facut o idee despre cine ar trebui sa se astepte sa vada. in timp ce, pe de o parte, l-au auzit pe Profesorul X al lui Patrick Stewart in trailer, pe de alta parte, s-ar putea sa-l fi localizat si pe singurul si unicul Merc with a Mouth in poster.

Cu toate acestea, in trailer, se pare ca Profesorul X nu era singur atunci cand a avut o discutie cu Doctor Strange ca parte a Illuminati, fanii observand alte scaune cu oameni langa el.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de un film: Artistul Moon Knight sustine ca nu a fost platit pentru folosirea desenului sau in viitorul serial Disney+

in timp ce unii fani au teorii cu privire la varianta ca Captain Marvel sa faca parte din echipa, se pare ca au o alta sugestie cu privire la cine ar putea vedea, deoarece fanii MCU cred ca filmul l-ar putea prezenta pe Reed Richards aka Mr. Fantastic.

Absolventul celor de la Fantastic Four a fost unul dintre cele mai mari personaje Marvel, iar Richards a aparut in format live-action in filme precum Fantastic Four (2005) si Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007), unde Ioan Gruffudd l-a interpretat pe geniu.

Nu este clar daca Gruffudd isi va relua rolul pentru continuarea filmului, deoarece MCU va introduce o noua franciza in faza 4, Jon Watts urmand sa regizeze filmul.

O multime de zvonuri au sugerat ca John Krasinski ar putea prelua mantia si sa joace varianta personajului in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, inainte de a-si face aparitia in filmul Fantastic Four.

in cele din urma, se pare ca Illuminati va fi o echipa bine garnisita, zvonurile sugerand o noua varianta a lui Iron Man, interpretata de Tom Cruise, alaturi de personaje precum Black Bolt, si va fi interesant de vazut cum vor face fata fiintelor periculoase care reprezinta o amenintare pentru multivers.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *