Faceti acest eveniment web Yae Miko Genshin Impact Impact pentru lucruri gratuite - Destructoid

Faceti acest eveniment web Yae Miko Genshin Impact Impact pentru lucruri gratuite – Destructoid

Dureaza doar cateva minute

The Yae Miko Genshin Impact web event este aici si este o activitate gratuita pe care o puteti face pentru cateva recompense inainte de actualizarea 2.5.

Ca un memento, Yae Miko va fi marele personaj nou din 2.5 (initial) si, desi a fost deja incorporata in povestea existenta, acesta este debutul ei ca membru de partid jucabil.

90% din aceasta Yae Miko Genshin Impact eveniment web este doar un simplu clic pe cateva lucruri in timp ce personajul titular „se plimba pe indelete” pe o strada din Inazuma, obtinand mancare si bautura, care acorda Mora (aur in joc), minereu de imbunatatire mistica, pietre prime si un fragment de ametist vajrada.

Este nevoie de aproximativ cinci minute in total pentru a termina cu aproape niciun efort. Singura capcana este ca, pentru a obtine ultimele doua recompense din lista de mai sus, trebuie sa „imparti” evenimentul in diferite puncte. Exista o capcana la aceasta capcana (in favoarea ta), deoarece optiunile de partajare includ Facebook, Twitter, un link direct si o descarcare de imagine a codului QR. Aceasta ultima optiune este cea mai usoara modalitate de a forta recompensele fara a fi nevoie sa distribuiti efectiv pe retelele sociale. Veti obtine imaginea de mai jos atunci cand faceti clic pe ea.

Dupa ce totul este gata, se va debloca si un tapet. Pentru a-l obtine, intoarceti-va la meniul principal si faceti clic pe pictograma cu imaginea din dreapta sus (in dreapta pictogramei globului). Apoi, faceti clic pe „Vizualizati continutul noii versiuni pentru a debloca tapetul”.

Yae Miko Genshin Impact link pentru evenimentul web:

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa isi faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *