Exploit-ul Dark Souls care a cauzat intreruperea serverului PvP va fi facut public

Exploit-ul Dark Souls care a cauzat intreruperea serverului PvP va fi facut public

Unul dintre jucatorii responsabili pentru descoperirea unui exploit de Dark Souls exploit va face publice detaliile inainte de Elden Ring lansare a lui Elden Elden.

Luna trecuta Dark Souls serverele PvP au fost scoase din functiune dupa ce jucatorii au descoperit un exploit care le-ar permite unora sa execute cod pe alte PC-uri. Unul dintre jucatorii responsabili pentru exploit a vorbit cu VGC, declarand ca va dezvalui publicului detaliile dupa ce Bandai Namco a anuntat ca va rezolva problema.

„FromSoftware tocmai a anuntat planul lor in ceea ce priveste Dark Souls si a confirmat ca exploit-ul va fi rezolvat in Elden Ring,” a declarat persoana in cauza pentru VGC. „Ca atare, intentionez sa merg pana la capat cu dezvaluirea publica. Deocamdata, nu stiu data exacta, deoarece voi fi destul de ocupat saptamana viitoare, dar va fi cu cateva zile pana la o saptamana inainte de Inelul Elden‘s release.”

Persoana responsabila pentru exploit a oferit detalii catre Namco Bandai cu o luna inainte de a fi dezvaluit public. Cu toate acestea, nu s-a luat nicio masura, pana cand a demonstrat exploit-ul intr-un livestream.

La inceputul acestei luni, Bandai Namco a anuntat ca serviciile online nu vor fi disponibile pana dupa ce Elden Ring va fi lansat. Acestia au postat un anunt pe Twitter care spunea: „Vrem sa multumim intregii Dark Souls comunitatea si jucatorii care ne-au contactat direct pentru a-si exprima ingrijorarea si a oferi solutii. Multumita voua, am identificat cauza si lucram la remedierea problemei.”

„in plus, am extins investigatia la Inelul Elden – viitorul nostru titlu care se va lansa pe 25 februarie – si ne-am asigurat ca masurile de securitate necesare pentru acest titlu sunt implementate pe toate platformele tinta. Din cauza timpului necesar pentru crearea unor medii de testare adecvate, serviciile online pentru Dark Souls pe PC nu vor fi reluate decat dupa lansarea titlului Elden Ring. Vom continua sa facem tot ce putem pentru a readuce aceste servicii cat mai curand posibil.”

in alta parte, thrillerul psihologic la prima persoana Martha Is Dead va primi modificari pentru versiunea PlayStation care vor cenzura aspecte ale jocului si vor intarzia cu cateva saptamani lansarea fizica a versiunilor PS4 si PS5. Dezvoltatorul a declarat ca „cu regret am fost nevoiti sa modificam experienta pe versiunile PS5 si PS4, unele elemente nefiind mai jucabile”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *