Exploatarea Lost Ark permite jucatorilor sa dubleze recompensele Founders Pack

Exploatarea Lost Ark permite jucatorilor sa dubleze recompensele Founders Pack

Astazi (11 februarie) marcheaza lansarea completa a jocului Lost Ark, insa un bug – pe care unii jucatori il exploateaza – ofera recompense nelimitate de la revendicarea recompenselor Founder’s Pack.

Desi Lost Ark se lanseaza astazi ca un joc free-to-play, versiunile platite ale jocului au facut ca unii fani sa joace deja de cateva zile. Aceste versiuni platite – editiile Founder’s Pack – ofera, de asemenea, recompense in joc, precum si acces anticipat.

Desi aceste recompense sunt menite sa aiba o utilizare limitata, unii jucatori au descoperit ca ele pot fi rascumparate de mai multe ori pentru a obtine cantitati semnificative de aur. De asemenea, a fost posibil sa se faca acest lucru cu Twitch drops, care ofera obiecte si mai valoroase pentru a urmari un streamer Twitch jucand. Arca pierduta.

Lost Ark. Credit: Smilegate RPG.

Desi acest bug a fost accesat neintentionat de unii jucatori, exista rapoarte despre altii care si-au dublat in mod deliberat recompensele Founder’s Pack. Un utilizator de pe un forum spune ca a auzit jucatori care au primit peste 10 recompense Platinum Founder’s Pack – acestea sunt vandute pe Steam la pretul de 87,99 ВЈ, astfel ca zece duplicari inseamna ca numai exploit-ul unui jucator ar putea valora 879,99 ВЈ. Un clip cu bug-ul in actiune este vizibil aici.

Potrivit unui dezvoltator Smilegate, „aceasta problema este rezolvata, iar jucatorii nu mai primesc pachete duplicate”, insa nu este clar daca compania va lua masuri pentru a evita ca bug-ul sa aiba efect asupra economiei – Nu s-a discutat despre un rollback – sau despre actiuni tintite impotriva anumitor conturi.

Multi membri ai comunitatii sunt ingrijorati ca bug-ul va reveni sau ca consecintele sale vor ramane nerezolvate, din cauza implicarii Amazon Game Studios in Arca pierduta. Acest lucru se datoreaza faptului ca Lumea Noua – propriul MMO al Amazon Game Studios – a fost afectat de probleme legate de duplicare la lansarea de anul trecut. intr-un exemplu, New World a dezactivat transferurile de aur pentru a combate un bug de dublare care, la randul sau, a cauzat o alta problema cu dublarea aurului.

in alta ordine de idei, un fost Battlefield dezvoltator principal a declarat ca este „uimit” de unele Battlefield 2042‘s „pasi gresiti”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *