Exista acum un joc de tip Wordle Battle Royale

Exista acum un joc de tip Wordle Battle Royale

Numarul de jocuri inspirate de Wordle pare sa creasca pe zi ce trece, lista incluzand acum Dungleon crawler Dungleon, Lewdle, un joc de cuvinte nepoliticoase, Taylordle, cu tematica suedeza, si acum un joc battle royale numit Squabble, preluat de Polygon.

Squabble, dezvoltat de Ottomated, preia formula racoroasa, o data pe zi, a jocului original Wordle si o transforma intr-o batalie agitata pana la moarte, cu pana la 99 de jucatori care concureaza pentru a ghici cele mai multe cuvinte corecte. Cu ghicirile celorlalti jucatori in culori vizibile in timp real, Squabble recompenseaza tastarea rapida a cuvintelor in detrimentul cuvintelor bine gandite.

Am facut un joc
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
🟨🟨⬛🟩⬛
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
🟩🟩⬛🟩⬛
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
⬛🟩🟨⬛⬛
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
🟨🟩⬛⬛⬛

in loc ca jucatorii sa fie eliminati in cazul in care nu ghicesc un raspuns, jocul ofera fiecarui jucator HP. HP-ul scade la o rata regulata de 1 pe secunda si, de asemenea, primesti daune pentru raspunsurile incorecte. Daca ghicesti corect, vei provoca daune celorlalti jucatori si iti vei vindeca propriul HP. Castigatorul, la fel ca in alte jocuri battle royale, este ultimul jucator ramas in picioare.

Poti alege intre doua moduri in Squabble-Blitz, pentru 2-5 jucatori, si Battle Royale, pentru 6 pana la 99 de jucatori. Poti invita prieteni sa ti se alature folosind un cod de camera sau poti juca doar cu oricine cu care Squabble te potriveste.

Ritmul rapid al jocului necesita o abordare diferita de cea a jocului Wordle obisnuit, dar este la fel de captivant – fara limita zilnica de joc.

Aceasta nu este prima data cand un joc a amestecat genul battle royale cu un joc de cuvinte, in mod surprinzator. La sfarsitul anului trecut, dezvoltatorul Everybody House Games a lansat Babble Royale in early access, amestecand o tabla de joc traditionala in stil Scrabble cu razboiul competitiv intens din genul battle royale.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *