Exista acum o versiune battle royale a lui "Wordle

Exista acum o versiune battle royale a lui „Wordle

Squabble este o versiune multiplayer a jocului Wordle care transforma jocul de cuvinte relaxant si plin de endorfine intr-o batalie regeasca agitata.

Proiectat de Ottomated, Squabble are doua moduri de joc. Blitz este pentru doi pana la cinci jucatori, in timp ce Squabble Royale are intre sase si 99 de jucatori.

Obiectivul jocului este destul de simplu: ghiciti cuvantul inaintea adversarului. Cu toate acestea, nu este o simpla cursa pana la cinci piese verzi. Fiecare jucator incepe cu 100 HP, care se scurge incet pe masura ce trece timpul. Ghicirile incorecte va provoaca daune, la fel ca si adversarul care ghiceste corect un cuvant. Cu toate acestea, placile verzi va vor reface sanatatea, la fel ca si cuvintele ghicite corect. Jocul continua pana cand nu mai ramane decat un singur jucator.

Poti juca cu persoane aleatoare pe internet sau iti poti crea propria camera pentru a te juca cu prietenii. Exista, de asemenea, o functie de reluare pentru a vedea unde ai gresit.

Consultati Squabble aici.

Am facut un joc

рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
🟨🟨⬛🟩⬛
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
🟩🟩⬛🟩⬛
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
⬛🟩🟨⬛⬛
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
🟨🟩⬛⬛⬛

Exista cateva probleme initiale – daca joci pe desktop, nu poti vedea intotdeauna randul de jos al literelor – dar aceasta este inca versiunea beta a titlului. in viitorul apropiat, Ottomated spera sa adauge suport pentru mobil / tableta mai buna, echilibrarea daunelor, clasamentul ELO, istoricul jocului, modul solo / zilnic si un matchmaking mai bun.

De la lansarea Wordle au aparut o multime de Wordle-likes, cum ar fi o versiune care foloseste tari in loc de cuvinte sau una care foloseste versurile lui Taylor Swift.

Recent, The New York Times a cumparat Wordle de la creatorul Josh Wardle pentru o suma undeva „in jur de sapte cifre”, iar jucatorii dornici sunt ingrijorati ca la un moment dat, in viitorul apropiat, jocul nu va mai fi usor de jucat online gratuit.

NYT a spus la momentul achizitiei ca Wordle va „ramane initial gratuit pentru jucatorii noi si cei existenti”, in timp ce Wardle a spus ca „atunci cand jocul se va muta pe site-ul NYT, va fi gratuit pentru toata lumea”.

A Wordle a facut chiar calculele si si-a dat seama care este cel mai bun cuvant de inceput din punct de vedere statistic, fiind nevoie doar de testarea a peste 12.000 de cuvinte.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *