Exclusiv: Star Wars Hunters adauga modul Huttball din Star Wars: The Old Republic

Exclusiv: Star Wars Hunters adauga modul Huttball din Star Wars: The Old Republic

Star Wars: Hunters va prelua unul dintre modurile sale de la un alt joc popular, plasat intr-o galaxie foarte, foarte indepartata, deoarece Huttball din Star Wars: The Old Republic va ajunge in viitorul apropiat in jocul galactic al celor de la Zynga.

Huttball a fost un mod PvP adaugat la SWTOR ca mod „Warzone” in 2011. Modul a pus fata in fata doua echipe de opt jucatori intr-un format de tip „Capture The Flag”, doar ca aici steagul era o minge, iar echipele trebuiau sa o duca pana la poarta echipei adverse. Jucatorii ar trebui sa lupte pentru controlul mingii, evitand in acelasi timp multiplele capcane de mediu imprastiate in toata arena.

GameSpot a vorbit cu Jeff Hickman, seful dezvoltatorului Natural Motion, dezvoltatorul Star Wars: Hunters, despre adaugarea jocului Huttball, precum si despre experienta sa de lucru la aceasta noua intrare in franciza Star Wars.

Formatul Huttball de „capture the flag, dar in sens invers” este o „adaugire naturala” la Hunters.

Huttball, in stilul Hunters

Avand in vedere ca Huttball a fost un mod 8 contra 8 in The Old Republic, iar Hunters a prezentat pana acum doar moduri 4 contra 4, cum va functiona noul mod in acest nou joc? Hickman se grabeste sa confirme ca modul se va simti „familiar intr-un sens general” si ca cei care au jucat Huttball inainte nu vor avea nicio problema in a se arunca in el. „Am testat si retestat acest mod”, explica Hickman, „si am primit o multime de feedback care arata ca atat fanii nostri de baza, cat si cei noi in acest sport si in univers se vor bucura cu adevarat de el, deoarece ofera o experienta de joc distractiva si evoluata.”

Hickman mai afirma ca Hunters este cadrul perfect pentru revenirea lui Huttball datorita formatului de baza al jocului. „Hunters se bazeaza pe competitie si pe jocul 4Г—4”, explica el. „Transpunerea acestui [format] in Huttball – unde acest format devine un „sport” – pur si simplu a avut sens. Este o adaugare naturala la joc care ne ofera, de asemenea, o mare oportunitate de a aduce un omagiu lui SWTOR, servind in acelasi timp ca un vehicul excelent pentru a aduce un sport deja indragit la noi audiente.”

Adaugarea Huttball inseamna ca Hunters va oferi mai mult decat modurile de lupta standard.

Crearea unei noi experiente Star Wars

Fiecare personaj anuntat pana acum pentru Star Wars Hunters – fiecare dintre ele o adaugare originala la universul Star Wars – va putea fi jucat in acest nou mod Huttball. Am intrebat cat de multa libertate a avut studioul in crearea acestor personaje originale, iar Hickman a spus ca echipa transmite in mod constant idei noi echipelor de la Lucasfilm Games. „Ne-au sprijinit viziunea”, spune el, „iar colaborarea a fost esentiala pentru crearea noilor noastre personaje. Cu totii sunt oameni extraordinari cu care sa lucrezi si am reusit sa facem brainstorming, sa perfectionam si sa facem ca fiecare dintre personaje sa se evidentieze in mod unic intr-un mod care sa functioneze pentru acest joc.”

in ceea ce priveste jocul in sine, echipa s-a asigurat, de asemenea, ca formatul de lupta in arena 4v4 care a fost prezentat pana acum are sens din perspectiva lore-ului, ca ceva care sa se incadreze in universul Star Wars. Jocul este plasat pe Vespaara, o planeta nou-nouta situata in Outer Rim-ul galaxiei, la fel ca Dagobah si Tattooine. O arena in stil gladiator, in opinia lui Hickman, se potriveste perfect pe o astfel de planeta. „Este logic ca doi lorzi ai crimei sa se intalneasca pentru a crea Arena”, remarca el, „ca un loc in care sa reuneasca jocurile de noroc si schemele pentru a face bani in cea mai mare lupta cu premii pe care Galaxia a vazut-o vreodata”.

Mai presus de toate, insa, Natural Motion intelege gravitatea de a lucra la o franciza atat de venerata ca Star Wars, Hickman mentionand ca echipa ia foarte in serios „responsabilitatea” de a lucra la o astfel de proprietate intelectuala. „Cu Star Wars, a avea o intelegere profunda a marcii este esentiala pentru succes”, spune el. „Aceasta este o franciza care exista din 1977; este atat de iubita si, prin urmare, respectarea marcii este foarte importanta.”

Star Wars: Hunters se va lansa pe iOS, Android si Nintendo Switch in cursul acestui an.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *