Evenimentul misterios Cyberpunk 2077 Livestream confirmat: Iata la ce ne asteptam

Evenimentul misterios Cyberpunk 2077 Livestream confirmat: Iata la ce ne asteptam

CD Projekt Red/Steam

A trecut ceva timp de cand am auzit ultima data de la CD Projekt Red pe tema „Cyberpunk 2077”, dar totul se va schimba in curand. Dupa o lansare dificila in 2020 si un 2021 plin de suisuri si coborasuri, CD Projekt Red a anuntat ca va gazdui in curand un livestreamed centrat pe „Cyberpunk 2077”. Probabil, compania se va folosi de livestream pentru a anunta noi detalii despre „Cyberpunk 2077”, dar, desigur, ceea ce va fi dezvaluit in timpul acestuia este tinut sub tacere deocamdata. Chiar daca CD Projekt Red nu vorbeste inca despre detalii, putem totusi sa facem cateva presupuneri despre ce va presupune spectacolul.

CD Projekt Red a dezvaluit aceasta prezentare intr-o postare publicata astazi pe contul oficial de Twitter „Cyberpunk 2077”. „Deci, choom, ce zici de o intalnire?”, se intreaba in tweet. „Vom vorbi despre lucruri, stii tu. Esti de acord? Preem! Hai sa ne intalnim maine, 15 februarie, la ora 16:00 CET, in locul obisnuit”, continua acesta.

Livestream-ul Cyberpunk 2077 a fost stabilit pentru aceasta saptamana

CD Projekt Red/Steam

Locul obisnuit este canalul Twitch al CD Projekt Red, iar pentru cei dintre voi care au un ocean care va desparte de sediul CD Projekt Red din Polonia, 4 PM CET inseamna 7 AM PST/10 AM EST. Da, se pare ca cei de aici, din Statele Unite, vor trebui sa se conecteze destul de devreme pentru a prinde acest lucru, in special acele biete suflete de pe Coasta de Vest. Dincolo de asta, tweet-ul nu ofera nicio informatie – nici macar un singur teasing. Nu-i nimic, totusi, pentru ca avem o idee destul de buna despre ce va presupune acest livestream.

Ce ar putea dezvalui livestream-ul Cyberpunk 2077?

CD Projekt Red/Steam

Cea mai buna banuiala a noastra este ca acest livestream ne va oferi o prima privire asupra mult-asteptatei versiuni Xbox Series X si PS5 a „Cyberpunk 2077”. Initial programata sa fie lansata la un moment dat la sfarsitul anului 2021, CD Projekt Red a amanat in cele din urma lansarea versiunilor PS5 si Xbox Series X pana undeva in primul trimestru al anului 2022. Alaturi de acestea, CD Projekt Red a amanat si versiunile PS5 si Xbox Series X ale „The Witcher 3: Wild Hunt”, care acum sunt asteptate sa fie lansate in trimestrul al doilea 2022.

Practic, ne aflam in mijlocul T1 2022 chiar acum, asa ca momentul acestui livestream se potriveste perfect cu momentul in care ne-am astepta ca CD Projekt Red sa faca un anunt. Exista, de asemenea, posibilitatea ca CD Projekt Red sa dezvaluie un nou DLC pentru „Cyberpunk 2077”, dar dezvaluirea versiunilor PS5 si Xbox Series X pare mai probabila. Desigur, compania ar putea alege oricand sa umple acest livestream de anunturi si sa dezvaluie noile DLC-uri alaturi de versiunile next-gen ale „Cyberpunk 2077”, ceea ce ar fi un spectacol pe cinste.

Va trebui doar sa fim atenti si sa vedem ce va fi anuntat maine. Indiferent de ceea ce se va intampla maine, va vom anunta ce va anunta CD Projekt Red, asa ca reveniti aici, la noi, la SlashGear, pentru mai multe informatii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *