Evenimentele din faza I
|

Evenimentele din faza I, bannere, scenarii si multe altele

Calatori, mai avem doua zile pana la lansarea oficiala a v2.5 pentru Genshin, asa ca mai avem doua zile ramase cu Ganyu si Zhongli inainte de a ne intoarce la Inazuma pentru a astepta sosirea lui Yae Miko, pentru a continua povestea si pentru a relua aventurile Calatorului atat in Inazuma cat si in Ekanomiya.

IGN a acoperit anterior Livestream-ul v2.5, iar acum Mihoyo a publicat mai multe informatii despre evenimente si bannere, iata ce trebuie sa asteptam cu nerabdare:

Buna ziua Calatori~ in versiunea 2.5, noul eveniment „Three Realms Gateway Offering”, cu un nou gameplay, va avea loc in Enkanomiya. in plus, vor avea loc noi Dorinte, haideti sa aruncam o privire!

Bannere V2.5

Bannerul evenimentului cu timp limitat „Astute Amusement Yae Miko” va aparea in faza I a v2.5, alaturi de reluarea a trei personaje 4* foarte iubite: Thoma (Protector from Afar), Fischl (Prinzessin der Verurteilung) si Diona (Katzlein Cocktail). Bannerul Everbloom Violet se va desfasura intre 16 februarie 2022 si 8 martie 2022.

Bannerul Everbloom Violet, eveniment cu durata limitata/ Mihoyo

Faza 1 Weapon’s Banner prezinta Kagura’s Verity, o arma catalizatoare de 5* pentru Yae, alaturi de sabia Primordial Jade Cutter de 5*. Armele de 4* exclusive pentru eveniment pentru aceasta faza vor include: Wavebreaker’s Fin (Polearm), Sacrificial Sword (Sabie), Rainslasher (Claymore), Eye of Perception (Catalizator) si The Stringless (Arc).

in timpul dorintei evenimentului, nu uitati sa folositi Calea Epitomizata pentru a trasa un curs spre o arma promotionala de 5 stele, cum ar fi Kagura’s Verity (Catalyst) sau Primordial Jade Cutter (Sword).

Banner de invocatie a epitomei/ Mihoyo
Citeste si: Lucreaza Riot la Valorant pentru platformele PlayStation, Xbox si Nintendo?

Eveniment de oferire a portii de acces Three Realms

incepand cu 17 februarie 2022, ora 10:00:00 AM si pana la 30 martie 2022, Calatorii vor trebui sa completeze urmatoarele obiective pentru a fi eligibili pentru a participa la eveniment:

  • Atingeti rangul de aventura 30 sau mai mare.
  • Completati misiunea Archon Quest: „Chapter II: Actul II – Linistea, sublimarea umbrei”
  • Completati misiunea Ekanomiya World Quest: „Secretul lui Erebos”

Calatorii trebuie sa exploreze o noua parte din Ekanomiya si sa infrunte intunericul. Calatorii vor primi un gadget special, numit Bokuso Box, pentru a ghida drumul si pentru a te proteja de efectele corozive ale taramului. indeplinirea obiectivelor, deblocarea punctelor de trecere si a cuferelor va va oferi materiale de upgrade pentru Cutie, care va vor creste rezistenta la coroziunea intunericului si va vor oferi alte cateva beneficii. Acest eveniment ii va recompensa pe jucatori cu Primogeme, Coroane, Materiale de Ascensiune si Talente, precum si o noua Arma Catalizatoare 4*, Oathsworn Eye.

Ingeniozitate divina

Pentru a participa la acest eveniment, Calatorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • Sa ajunga la rangul de aventura 28 sau mai sus
  • Finalizati misiunea Archon Quest „Chapter I: Act III – A New Star Approaches”.

in timpul evenimentului, ajutati Breasla Aventurierilor sa investigheze un Domeniu ciudat. Finalizati sarcinile necesare pentru a obtine Primogeme, Hero’s Wit, Materiale pentru ridicarea nivelului de talent, Minereu de imbunatatire mistica si Mora.

Calatorii au posibilitatea de a-si proiecta propriile Domenii si de a le publica pentru a provoca alti jucatori. Jucatorii castiga Monede de aventura in Domeniile prestabilite cu obstacole pentru a avea acces la Domenii complet personalizabile, cu imbunatatiri, capcane, terenuri si cronometre.

Noi misiuni

Trei personaje 5* Yae, Raiden si Kokomi vor fi puternic implicate in povestea din v2.5. in plus, Raiden si Yae vor primi misiuni mondiale specifice fiecarui personaj pentru a accesa urmatoarele:

  • Capitolul Imperatrix Umbrosa: Act II – Transient Dreams (Raiden Shogun)

Calatorii trebuie sa fie AR 40+ si sa fi terminat Archon Quest Chapter II Act III: Omnipresence Over Mortals, precum si Imperatrix Umbrosa Chapter: Act I pentru a accesa aceasta misiune.

  • Divina Vulpes Capitolul: Act I – Marea ofranda Narukami (Yae Miko)

Calatorii trebuie sa fie AR 40+ si sa fi finalizat Archon Quest Capitolul II Actul III: Omniprezenta asupra muritorilor, precum si Imperatrix Umbrosa Capitolul: Act II pentru a accesa aceasta misiune.

Into the Shadows

Sojourner’s Battle Pass este Battle Pass-ul gratuit pentru toti jucatorii. Gnostic Hymn poate fi achizitionat pentru 10 USD si va debloca un al doilea nivel pentru acest BP Period. Orice jucator care achizitioneaza Gnostic Hymn va primi, de asemenea, o recompensa suplimentara la BP Lv. 30, unde pot alege una dintre armele 4* din actualul BP Bounty, precum si obiecte cu durata limitata: Note de calatorie: Awakening (Namecard) si Blueprint: Gold-Inscribed Evil-Cleansing Banner (Obiect de mobilier).

Puteti citi mai multe despre evenimentele, inamicii si bannerele viitoare de pe pagina de previzualizare.

Cititi si: „The New York Times”: Trailerul Doctor Strange in the Multiverse of Madness confirma sosirea a doua variante blockbuster

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *