Eveniment de criza cu timp limitat Spillover

Eveniment de criza cu timp limitat Spillover, astazi in Rainbow Six Extraction

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction primeste astazi primul sau eveniment de criza, Spillover. Evenimentele de criza sunt evenimente cu durata limitata in care jucatorii se vor confrunta cu amenintari unice la scara larga in Zona de Contentie, a declarat Ubisoft. De asemenea, aceste evenimente pot fi jucate doar de un grup de trei jucatori, asa ca, daca va lipsesc unul sau doi jucatori, nu va functiona.

Spillover este descris de dezvoltatori ca fiind experienta suprema de aparare in Rainbow Six Extraction, punand accentul pe pregatirea corespunzatoare a apararii (consolidarea peretilor, usilor si ferestrelor, plasarea de capcane etc.), la fel ca intr-un meci Rainbow Six Siege. Aceste incursiuni, limitate la o singura submapa, vor cuprinde noua asa-numite colonii Sprawl, pe care le veti decontamina cu noile canistre de agent de dizolvare in orice ordine doriti. Atunci cand un canistru este activat, jucatorii vor trebui sa il apere timp de 90 de secunde de valurile de asalturi ale arhaicilor. Retineti ca tipurile de inamici se vor schimba din cand in cand, iar Archæans se vor indrepta direct spre canistra (care are 500 de puncte de sanatate) daca nu sunt impiedicati sa faca acest lucru.

Rainbow Six Extraction Tips & Tricks – Extractii garantate sau banii inapoi

in plus, coloniile Sprawl pot avea una dintre cele trei trasaturi din Spillover: Cloaked (toti Archaeanii generati de ele vor fi invizibili), Spore (toti Archaeanii poarta spori asupra lor) si Elite (unii Archaeanii vor fi inamici Elite). De asemenea, arhaienii generati de coloniile Sprawl sunt mereu in alerta si sunt constienti de pozitia jucatorului, asa ca stealth-ul nu va functiona. Cu cat ai reusit sa completezi mai multe colonii Sprawl, cu atat mai puternici vor fi arhaicii. Puteti incerca sa decontaminati doua sau chiar trei colonii Sprawl deodata, dar din cauza dificultatii crescande mentionate mai sus, cel mai bine este sa faceti acest lucru la inceputul incursiunii.

Jucatorii vor avea la dispozitie douazeci si cinci de minute pentru a face totul si a extrage. Bineinteles, nu este nevoie sa finalizati totul inainte de extractie, desi asta v-ar aduce doar o recompensa partiala. Apropo, recompensa completa XP este mai mare decat cea pe care o obtineti in mod normal in jocul obisnuit.

Ca si cum acest lucru nu ar fi fost un stimulent suficient, invingand 500 de arhaieni in timpul evenimentului Spillover (stabilit sa dureze trei saptamani) veti debloca auto-turna portabila exclusiva REACT. Tureta nu va mai putea fi obtinuta dupa ce evenimentul se va incheia. Bineinteles, exista, de asemenea, farmece de arme, skin-uri si tinute exclusive care pot fi obtinute.

Nu in ultimul rand, Spillover o adauga permanent pe Zofia, indragita operatoare din Rainbow Six Siege, care are un lansator de grenade la indemana. Ea se concentreaza pe supravietuire, ceea ce o face un atu excelent in acest eveniment de criza specific.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *