Epic Games va angaja sute de muncitori contractuali ca angajati cu drepturi depline

Epic Games va angaja sute de muncitori contractuali ca angajati cu drepturi depline

Epic Games va transforma sute de testeri temporari in angajati cu drepturi depline, cu beneficii.

Dupa cum a raportat The Verge, Epic Games isi va angaja personalul temporar din SUA cu norma intreaga, cu beneficii. Acest lucru va fi oferit testerilor de asigurare a calitatii si altor angajati „eligibili” pe baza de contract.

Vestea provine dintr-un memoriu adresat angajatilor, in care dezvoltatorul Fortnite a scris ca va „oferi angajare cu norma intreaga, la vointa, lucratorilor contingenti eligibili cu sediul in SUA” si ca „multe dintre aceste oferte vor intra in vigoare la 4 aprilie 2022”. Memorandumul noteaza, de asemenea, ca unii nu vor primi aceasta oferta, spunand ca „exista cateva exceptii in care este logic atat pentru lucrator, cat si pentru Epic sa mentina statutul de lucrator contingent”.

Fortnite. Credit: Epic Games

Elka Looks, o purtatoare de cuvant a Epic Games, a declarat pentru The Verge ca dezvoltatorul va angaja „cateva sute” de contracte si ca „majoritatea, dar nu toti” sunt testeri QA. Looks a confirmat, de asemenea, pentru The Verge ca toti lucratorii vor fi eligibili pentru planurile de beneficii ale angajatilor Epic Games din SUA si vor fi angajati direct de catre companie.

De asemenea, Looks a tinut sa precizeze ca Epic Games va angaja in continuare lucratori temporari pentru „nevoi pe termen scurt”. Dar Looks nu a oferit informatii despre cine dintre cei din afara QA va primi o slujba cu norma intreaga sau cine a fost exclus.

in alte stiri, cel mai recent Steam Next Fest este live si are „sute” de demo-uri jucabile din care jucatorii pot alege.

Exista jocuri de actiune precum FPS-ul de speedrunning Neon White, jocuri de simulare precum Food Truck Simulator, sau RPG-uri de tip SNES precum Small Saga din care puteti alege, cu multe altele impartite intre o varietate de alte genuri. De asemenea, vor exista „o multime de livestream-uri” pe care le veti putea urmari, astfel incat sa puteti arunca o privire la unele dintre jocurile disponibile pentru demonstratie inainte de a descarca vreunul dintre ele.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *