"Elden Ring" va transforma 100 de fani in Lorzi si Doamne oficiale

„Elden Ring” va transforma 100 de fani in Lorzi si Doamne oficiale, in viata reala

Bandai Namco a lansat un concurs pentru a transforma 100 de Elden Ring fani ai Elden Ring in doamne si lorzi oficiali ai Elden Ring, precum si oferindu-le un teren real in Scotia.

in colaborare cu Highland Titles, editorul le va oferi castigatorilor un certificat prin care acestia vor fi declarati oficial „Elden Lady” sau „Elden Lord”, pe care sa il foloseasca in viata de zi cu zi. Desi titlurile nu au aceeasi greutate ca si un titlu ereditar, Highland Titles sustine ca acestea pot fi folosite pe documente legale si pentru „distractie usoara”.

„Clientii nostri ne-au impartasit povesti despre orice, de la upgrade-uri de zbor la tratament preferential”, sustine aceasta.

Castigatorii vor primi, de asemenea, „un drept de lauda si un statut suprem” prin intermediul unui „teren de suvenir” in rezervatia naturala Highland Titles de langa Glencoe, in Scotia.

Chiar daca este distrus, te va ghida. Chiar daca este fracturat, te cheama. Pune-ti in aplicare vointa. Devino Domn. Cautati Inelul Batranilor.

ELDEN RING se lanseaza pe 25 februarie 2022.

„in esenta, poti face ce vrei cu pamantul in limitele normale ale legii”, spun cei de la Highland Titles. „De asemenea, ne pastram drepturile de a impiedica utilizarea terenului pentru vanatoare si impuscare. Terenul poate fi folosit vreodata doar in scopul conservarii.”

Concursul se deschide vineri (25 februarie) la ora 9:00 dimineata, iar jucatorii pot nominaliza pe cineva care cred ca este demn de acest titlu, trimitand un e-mail la [email protected]

Concursul se desfasoara pana la 11 martie si este deschis doar participantilor cu sediul in Marea Britanie si Irlanda. Participantii trebuie sa aiba peste 16 ani, iar toti termenii si conditiile pot fi vazute aici.

Elden Ring se lanseaza pe 24 februarie, cu 48 de ore inainte, in timp ce un trailer lansat recent ofera o imagine de ansamblu a jocului. Elden Ring‘s lore, lumea si sistemele de joc ale lui.

intr-o recenzie de cinci stele, NME a scris: „incercarea de a rezuma toate elementele de Elden Ring‘s succese, incercand sa precizeze de ce se simte atat de special, este o sarcina gargantuesca. Exista o lume deschisa sublima, iar FromSoftware a facut cateva schimbari incredibil de inovatoare in ceea ce priveste dificultatea sa, dar asta nu este chiar totul.”

„Da, exista acum o intriga accesibila si da, luptele cu sefii ar putea fi considerate unele dintre cele mai bune ale FromSoftware. Dar asta inca nu este totuna. Inelul Elden este capodopera lui Miyazaki nu din cauza unei singure imbunatatiri, ci pentru ca este o suma impunatoare a partilor sale. Au trecut zeci de ore de cand am pus piciorul pentru prima data in Lands Between si inca nu-mi vine sa cred cat de monumental livreaza.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *