Elden Ring Primele impresii de la un Noob Dark Souls
|

Elden Ring Primele impresii de la un Noob Dark Souls

„Elden Ring” arata cu siguranta ca un joc „Dark Souls” si cred ca arata destul de bine, mai ales odata ce iesi in lumea deschisa. Desi poate nu este la fel de evident next-gen ca ceva de genul „Horizon Forbidden West”, „Elden Ring” este totusi un joc care arata bine si, odata ce te-ai scufundat in el, te-as indemna sa acorzi o atentie deosebita detaliilor fine de pe lucruri precum cladirile si armurile.

Mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului de joc pe PlayStation 5. Initial, planuisem sa joc „Elden Ring” pe PC, dar m-am lovit de o problema in care nu am reusit sa fac sa functioneze un controler in versiunea de previzualizare a jocului la care am avut acces. Aceasta problema persista si nu conteaza ce controler folosesc – Xbox Wireless Gamepad, DualSense de pe PS5 sau chiar controlerul Pro de pe Nintendo Switch – nu reusesc sa fac jocul sa il recunoasca. Toate aceste controlere functioneaza bine si in alte jocuri Steam, asa ca banuiesc ca este o problema cu preview build-ul si nu ceva in neregula din partea mea, dar este greu de stiut cu siguranta cu probleme legate de jocurile pe PC. Voi actualiza acest articol dupa ce voi avea ocazia sa incerc versiunea retail PC build pentru a va anunta daca problemele mele cu controllerele raman.

Pe PlayStation 5, jocul ruleaza destul de bine si arata bine. La fel ca in cazul multor jocuri PS5 din zilele noastre, aveti optiunea de a juca in modul Rezolutie, unde framerate-ul este scazut pentru a juca la o rezolutie mai mare, sau in modul Performanta, unde rezolutia scade pentru a facilita un framerate mai mare. Modul Performanta este bun, dar nu este destul de solid ca o stanca, deoarece am avut parte de cateva scaderi de cadre in lumea deschisa in timp ce ma jucam. Cu toate acestea, as recomanda ca majoritatea oamenilor sa joace in modul Performance, deoarece framerate-ul imbunatatit face ca lupta sa fie mult mai fluida si mai receptiva.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *