Elden Ring are un scor uimitor de 97 pe Metacritic si este unul dintre cele mai bine recenzate jocuri din toate timpurile

Elden Ring are un scor uimitor de 97 pe Metacritic si este unul dintre cele mai bine recenzate jocuri din toate timpurile

Elden Ring a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri ale comunitatii de jocuri de noroc de ani de zile, iar scorurile sale de recenzii par sa se ridice la inaltimea asteptarilor. in acest moment, Elden Ring este unul dintre jocurile cu cele mai bune scoruri pe Metacritic si OpenCritic. Cele doua site-uri web compileaza scorurile de la diverse surse, oferind un scor mediu care este, de obicei, un indicator destul de bun al consensului general al criticilor cu privire la un joc.

Pe Metacritic, versiunea pentru PlayStation 5 a jocului Elden Ring are un scor de 97, la egalitate cu jocuri precum The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Grand Theft Auto V, Metroid Prime si multe altele. Doar patru jocuri au obtinut vreodata un scor de 98, iar The Legend of Zelda: Ocarina of Time se afla singur la 99. Iar pe OpenCritic, Elden Ring este in prezent la egalitate cu Super Mario Odyssey pentru cel mai mare rating de pe site, 97.

Exista cateva lucruri importante de notat in ceea ce priveste scorul lui Elden Ring. in primul rand, scorurile sunt incredibil de proaspete, deoarece embargoul de recenzii al lui Elden Ring a fost ridicat cu doar cateva ore in urma, iar unele recenzii care sunt deja publicate nu sunt inca punctate din cauza duratei jocului. Noile scoruri de recenzii pot continua sa apara in timp, ceea ce face ca scorul mediu al lui Elden Ring sa se schimbe. De asemenea, atat Metacritic, cat si OpenCritic nu cuprind multe recenzii pentru jocuri mai vechi. Metacritic are in mod specific doar cateva jocuri de dinainte de 2000 in clasamentul sau, iar cele mai bune jocuri din toate timpurile de pe console precum SNES nu sunt deloc incluse. Cu toate acestea, este o realizare impresionanta pentru FromSoftware.

Recenzia noastra despre Elden Ring este in mare parte de acord cu consensul comun. Am numit jocul o capodopera, spunand: „Elden Ring este un joc pe care il vom privi in urma ca pe un joc care a facut sa avanseze un gen.”

Trenul hype pentru Elden Ring aproape ca a ajuns la gara. Daca abia asteptati sa vedeti The Lands Between, consultati programul global de lansare pentru a afla la ce ora puteti incepe sa jucati. Sau, daca esti un incepator FromSoftware si esti ingrijorat de dificultate, afla despre temnita tutorial detaliata a lui Elden Ring pentru noii jucatori.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *