Cerintele minime de sistem pentru PC pentru Elden Ring au fost dezvaluite; va folosi DX12
|

Elden Ring a anuntat calendarul oficial de lansare la nivel mondial

Calendarul de lansare globala a Inelului Elden a fost confirmat astazi, confirmand exact cand jucatorii din intreaga lume vor putea porni in calatoria lor in Taramurile dintre.

Astazi, Bandai Namco a confirmat oficial cand va fi disponibil jocul pe PC si console in cursul acestei saptamani in intreaga lume. in plus, a fost confirmat faptul ca preincarcarea va incepe pe PC si consolele PlayStation cu 48 de ore inainte de lansarea jocului. Pre-incarcarea este deja posibila pe consolele Xbox.

Inelul Elden este prezentat in ultimul trailer de prezentare generala inainte de lansare

Pre-incarcarea este disponibila cu 48 de ore inainte de aceste momente pe Steam si Playstation si disponibila acum pentru Xbox.

PT

  • PC: 24 februarie – 3:00 PM PT
  • Console: 24 februarie – 9:00 PM PT

CT

  • PC: 24 februarie – 5:00 PM CT
  • Console: 24 februarie – 11:00 PM CT

ET

  • PC: 24 februarie – 6:00 PM ET
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

COT

  • PC: 24 februarie – 6:00 PM COT
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

BRT

  • PC: 24 februarie – 8:00 PM BRT
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

GMT

  • PC: 24 februarie – 23:00 PM GMT
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

CET

  • PC: 25 februarie – 12:00 AM CET
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

EET

  • PC: 25 februarie – 01:00 AM EET
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

SAST

  • PC: 25 februarie – 01:00 AM SAST
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

MSK

  • PC: 25 februarie – 02:00 AM MSK
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

AST

  • PC: 25 februarie – 02:00 AM AST
  • Console: 25 februarie – 02:00 AM AST

GST

  • PC: 25 februarie – 03:00 AM GST
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

UTC+7

  • PC: 25 februarie – 06:00 AM UTC+7
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

UTC+8

  • PC: 25 februarie – 07:00 AM UTC+8
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

KST

  • PC: 25 februarie – 08:00 AM KST
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

JST

  • PC: 25 februarie – 08:00 AM JST
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

AEDT

  • PC: 25 februarie – 10:00 AMEDT
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

NZDT

  • PC: 25 februarie – 12:00 PM NZDT
  • Console: 25 februarie – miezul noptii, ora locala

Elden Ring se lanseaza pe 25 februarie la nivel mondial pe PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S si Xbox One la nivel mondial.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.