Eforturile lui Andrew Garfield si Charlie Cox de a evita spoilerele au inclus luarea pranzului cu fata la perete

Eforturile lui Andrew Garfield si Charlie Cox de a evita spoilerele au inclus luarea pranzului cu fata la perete

Tom Holland nu are tocmai cel mai bun palmares cand vine vorba de spoilere Marvel, dar se pare ca Andrew Garfield ia totul un pic mai in serios si a fost hotarat sa pastreze acele secrete din Spider-Man: No Way Home.

in timpul unui interviu cu The Hollywood Reporter, Charlie Cox, starul din Daredevil, a dezvaluit ca el si Andrew Garfield s-au intalnit la pranz in timpul productiei. Dar au incercat sa se ascunda de fani pentru a evita sa dea jocul pe fata.

„in timp ce stateam la masa, ne-am gandit amandoi: ‘Oh, rahat. Daca suntem filmati aici impreuna, nu este un semn bun'”, a ras el. „Asa ca am ajuns sa stam cu fata la perete, amandoi.”

Bineinteles, atat Cox, cat si Garfield au avut cameo-uri in recentul film Spider-Man.

si daca au fost vazuti impreuna in Atlanta, acest lucru ar fi putut fi suficient pentru ca fanii cu ochi de vultur sa uneasca punctele. Din fericire, acum ca filmul a fost lansat de mult timp, Cox se poate relaxa putin.

„Urasc sa mint”, a spus el. „Dar chiar nu vreau sa stric totul pentru nimeni. Parerea mea este ca, daca cineva te intreaba si tu spui: „Nu stiu… Va trebui sa asteptam si sa vedem”. Asta il da de gol! Este evident! Nimeni nu va spune asta daca nu esti implicat. Sunt usurata ca s-a terminat”.

Aparitia lui Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home a cimentat revenirea lui Daredevil in MCU. si nu este un secret ca Tom Holland vrea sa isi vada Spider-Man-ul sau facand echipa cu Omul fara frica.

Dar, odata cu revenirea Kingpin-ului lui Vincent D’Onofrio, se pare ca ar putea exista un peste mai mare de prajit pentru Daredevil al lui Charlie Cox.

„Uite, nu am nicio idee despre planurile nimanui in acest stadiu, dar presupun ca mai avem multe de facut”, a spus Cox despre Kingpin, lasand sa se inteleaga ca s-ar putea confrunta din nou unul cu celalalt.

Dar a marturisit curand ca stie mai multe decat lasa sa se inteleaga.

„stiu un pic – nu foarte mult – dar un pic. imi imaginez, sper, ca lumile noastre se vor ciocni din nou, pentru ca lucrurile pe care le-am facut in trecut au fost extrem de amuzante de facut, iar el este un actor incredibil. Trebuie sa incepem fiecare conversatie cu „Ce stii?”, pentru ca trebuie sa fii atent. Este foarte interesant”.

Deocamdata, se pare ca Cox va trebui sa mai pastreze cateva secrete.

Iar daca cineva il vede pe Vincent D’Onofrio luand pranzul cu fata la perete, va avea o idee despre cine ar putea sta langa el.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *